ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Σπαζοκεφαλιά στη γραμμή κρούσης

Ντούρις και Κατσαράβα φέρνουν προβληματισμό

Πριν μιαν εβδομάδα, ο Τιμούρ Κετσπάγια έψαχνε με μεγεθυντικό φακό γκολ από ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή, ωστόσο κόντρα στη Δόξα Κατοκοπιάς τόσο ο Νίκα Κατσαράβα, όσο και ο Μίχαλ Ντούρις, βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Γεωργιανός τεχνικός κράτησε στον πάγκο τον βασικό φορ των τελευταίων αγώνων και δικαιώθηκε απόλυτα καθώς τόσο ο συμπατριώτης του, όσο και ο Σλοβάκος διεθνής φώναξαν παρών.

Πλέον ο Τιμούρ Κετσπάγια αντιμετωπίζει ευχάριστο πονοκέφαλο ως προς το ποιους θα επιστρατεύσει στην μεσοεπιθετική γραμμή την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο οποίος όπως και η Δόξα, δεν έχει ακόμη νίκη. Πέραν της θέσης στην κορυφή της επίθεσης, προβληματισμός υπάρχει και για τα άκρα με τον Γιώργο Μανθάτη να αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση αν και είναι επιλογή καταλόγου βήτα.

Ο Νίκος Καλτσάς έμεινε για πρώτη φορά στον πάγκο στο «Μακάρειο» ενώ η περίπτωση του Τορνίκε Οκριασβίλι, χρίζει ως γνωστόν ιδιαίτερης διαχείρισης και με τα τωρινά δεδομένα, θα βρεθεί στην καλύτερη περίπτωση στον πάγκο. Το ευχάριστο για τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι το γεγονός ότι ανεξάρτητα με το ανακάτεμα της τράπουλας την περασμένη Κυριακή, όσοι επιστρατεύτηκαν είτε ως βασικοί, είτε ως αλλαγή, έβγαλαν τον προπονητή τους ασπροπρόσωπο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X