ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Προκρίθηκαν τρεις… αποφασίζει ο Σάντης

Εντός της εβδομάδας κλείνει το θέμα προπονητή

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Tρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση σχετικά με το θέμα του προπονητή το οποίο τη δεδομένη στιγμή είναι ένα απ' τα κυριότερα ζητήματα που ο Ανδρέας Σάντης θέλει να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται. Οι διεργασίες για την εύρεση του εκλεκτού βρίσκονται σε αρκετά καλό σημείο και μάλιστα η τελευταία πληροφόρηση αναφέρει ότι ο πρόεδρος της «Κυρίας» έχει μπει στην τελική ευθεία για να πάρει την τελική του απόφαση.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η shortlist έχει σχηματιστεί και έχουν ξεχωρίσει τρία ονόματα. Μάλιστα έχουν ήδη γίνει οι επαφές με αυτά τα τρία ονόματα και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε οριστική κατάληξη επί του θέματος. Πάντως οι πληροφορίες θέλουν το νέο προπονητή κατά πάσα πιθανότητα να είναι Ισπανός, όμως υπάρχει κι' άλλο όνομα προπονητή από άλλη αγορά που ενδιαφέρει. 

Ο προπονητής που θα επιλεγεί θα είναι κάποιος που έχει δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα έχει και το μέταλλο του πρωταθλητή, έτσι ώστε να μεταδόσει τη νοοτροπία που θέλει ο Ανδρέας Σάντης. Θυμίζουμε ότι άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή θα είναι ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος θα κατέχει πόστο στο νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση