ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ψηλά το κεφάλι!

Να γυρίσει τον διακόπτη...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η ήττα από τη Δόξα σίγουρα έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει ισοπέδωση της φετινής προσπάθειας και ούτε πανικός.

Χωρίς καμία αμφισβήτηση το τελευταίο διάστημα η «Κυρία» δεν θυμίζει το σύνολο που μας συνήθισε φέτος, όμως ταυτόχρονα για να καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο χρειάζεται στήριξη από τους πάντες.

Τη δεδομένη στιγμή η Ανόρθωση βρίσκεται στο -2 από την 3η θέση και στο -4 από την 2η θέση, με τον στόχο της Ευρώπης να είναι πέρα για πέρα εφικτός. Σίγουρα το -8 από την κορυφή μειώνει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως και πάλι ακόμη τίποτα δεν τελείωσε, καθώς υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμη.

Άπαντες πλέον στην Ανόρθωση έχουν γυρίσει σελίδα και αφήσαν πίσω τους την ήττα από τη Δόξα, βλέποντας το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ, ως μονόδρομο για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Ο Ντάβιντ Γκαγιέγο πρέπει να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει άκρως αλλαγμένη την Ανόρθωση αύριο και εννοείται βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα του γηπέδου. Από την άμυνα, στο κέντρο, μέχρι την επίθεση. Η «Κυρία» αύριο πρέπει να σηκώσει ψηλά το κεφάλι, να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να πάρει ένα «διπλό» που θα επαναφέρει την ηρεμία και την καλή ψυχολογία στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X