ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ψάχνουν τους υβριστές του Τιμούρ

Ήδη ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να ζητηθεί το βίντεο

Έξαλλοι είναι στην Ανόρθωση σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο Αμμόχωστος στο παιγνίδι της ομάδας τους κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Επί τούτου μάλιστα ζήτησαν από την αστυνομία να τους δοθεί το βίντεο του κλειστού κυκλώματος, ούτως ώστε να εντοπιστούν τ’ άτομα που στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς έβριζαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο τον προπονητή της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια αλλά και παίκτες της ομάδας.

Κυρίως όσον αφορά τον Τιμούρ, οι βρισιές που ακούστηκαν ακόμη και μέσω τηλεόρασης ήταν πέρα για πέρα εμετικές αφού αρρωστημένα μυαλά δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να καταραστούν ακόμη και μέλη της οικογένειας του, ευχόμενοι τα χειρότερα των χειρότερων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως ο Γεωργιανός προπονητής σε κάποιο σημείο και μετά λύγισε απ’ όλα αυτά που άκουγε και ευτυχώς για την Ανόρθωση αλλά και τον ίδιο δεν αντέδρασε.

Στην Ανόρθωση πάντως ζητούν το βίντεο και ανάλογα θα πράξουν, με τη Νέα Σαλαμίνα πάντως να μην δηλώνει δια του εκπροσώπου της ότι δεν έχει κανένα φραγμό να παραδώσει το βίντεο καταδικάζοντας τέτοιου είδους ενέργειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση