ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Δεν υπάρχει χρόνος για κλάψα

Αντίδραση και πρόκριση στο κύπελλο θα ήταν το ιδανικό

Δυο μέρες μετά την ντροπιαστική ήττα από την ομάδα του Εθνικού, πολλοί φίλοι της ομάδας ακόμη δεν το χωνεύουν. Είναι ένα αποτέλεσμα που περισσότερο στενοχωρεί καθώς οι παίχτες δεν πάλεψαν σε κανένα στάδιο του αγώνα, παραδίδοντας τα όπλα.

Ωστόσο, η ήττα ήρθε και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα, στο Βαρωσιώτικο στρατόπεδο πρέπει να δουν την επόμενη μέρα διορθώνοντας τα λάθη τους ώστε να μην τα επαναλάβουν.

Η αποτυχία είναι μεγάλη αλλά ο Τιμούρ και οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να την κάνουν να ξεχαστεί άμεσα, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να συνέλθει και να καταφέρει να πάρει τον αγώνα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και συνάμα την πρόκριση με μια καλή εμφάνιση που θα της ανεβάσει την ψυχολογία.

Το ιδανικότερο και αυτό που θα κάνει τους φίλους της ομάδας να σταματήσουν μια και καλή την μουρμούρα γύρω από το σύνολο του Γεωργιανού τεχνικού, είναι και νίκη στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, μπαίνοντας στα playοff με τον αέρα της πρωτοπόρου.

Αν η Ανόρθωση καταφέρει και κάνει το δυο στα δυο σε αυτά τα παιχνίδια, τότε οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να νοιώθουν ικανοποίηση, διότι το σημαντικότερο είναι η ομάδα να βγάλει αντίδραση... ήττες θα δεχθούν όλοι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

<