ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Πρωτάθλημα, Κύπελλο ή και τα δυο;

Ο Τιμούρ ένα πράγμα έχει στο μυαλό...

Ημέρα κλήρωσης κυπέλλου η σημερινή και η Ανόρθωση πλέον ξέρει πως αν περάσει απ’ τη Νέα Σαλαμίνα θα βρει στον ημιτελικό την Ομόνοια. Το ερώτημα όμως που προκύπτει και κυρίως πηγάζει μέσα απ’ τον κόσμο (και όχι την τεχνική ηγεσία) είναι το που θα πέσει το βάρος. Στο πρωτάθλημα μόνο ή και στα δυο τρόπαια.

Ασφαλώς η ομάδα δείχνει κουρασμένη το τελευταίο διάστημα ενώ κάποια προβλήματα τραυματισμών δυσκολεύουν την όλη κατάσταση. Τα αποτελέσματα δε τον τελευταίο μήνα δεν είναι αυτά που περίμεναν.

Απ’ την άλλη όμως και με την νοοτροπία νικητή που διακατέχει τον Τιμούρ δεν υπάρχει περίπτωση να παρατήσει το κύπελλο. Δεν άφησε ποτέ κάποιο θεσμό πίσω και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Αυτό μας έδειξε η πορεία του τόσο στην Ανόρθωση (στην πρώτη του θητεία) όσο και στο ΑΠΟΕΛ. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του που δεν το δέχεται να μην παλέψει ακόμη και αν ρισκάρει με την επιπλέον κούραση που ίσως επέλθει.

Αυτή όμως είναι και η σωστή νοοτροπία. Είσαι Ανόρθωση, επιλογές θεσμών δεν σου πάνε, γιατί απλά θέλεις και τα δυο τρόπαια. Αν υπάρχει τίμημα, στα λόγια υπάρχει ναι η κούραση, απ’ την άλλη όμως οφείλεις να παλέψεις για όλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X