ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Προτάθηκε και αξιολογείται ο Βαλμπουενά!

Ποια τα δεδομένα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Γιάννου Οκκά στο πηδάλιο της Ανόρθωσης, ο μεταγραφικός σχεδιασμός άρχισε να «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς, αφού τα κενά στο ρόστερ είναι αρκετά.

Πέραν ωστόσο από τους ποδοσφαιριστές που δεδομένα ενδιαφέρουν (ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ), αλλά και τον Σταμούλη που αποτελεί την πρώτη προσθήκη, αξίζει να σημειωθεί πως μια περίπτωση που εξετάζεται είναι εκείνη του Ματιέ Βαλμπουενά! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου, στην παρούσα φάση η περίπτωση του αξιολογείται και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Πάντως, από πλευράς του έμπειρου άσου είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αφού νιώθει πως μπορεί να προσφέρει για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο… 

Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαίρετη περίπτωση, καθότι παρά τα 39 του χρόνια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέρσι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Απόλλωνα. Μέτρησε συνολικά 36 συμμετοχές, οκτώ γκολ και πέντε ασίστ, δείχνοντας πως μπορεί ακόμη να κάνει τη διαφορά.

Βέβαια, πέραν από την αδιαμφησβήτητη ποιότητα του και τα όσα έχει την ικανότητα να κάνει εντός αγωνιστικού χώρου… αν εν τέλει υπογράψει στην Ανόρθωση η εμπειρία του θα είναι υπερπολύτιμη στα αποδυτήρια.

Όπως ήδη αναφέραμε, στην ομάδα της Αμμοχώστου αξιολογούν τα δεδομένα και το επόμενο διάστημα θα διαφανεί κατά πόσο προκύψει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση