ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Προς νέα βαφτίσια ο Τιμούρ

Μιχάλης Ιωάννου, το νέο δεξί μπακ

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Κάθε ομάδα συνοδεύουν συζητήσεις τα Καλοκαίρια της, για το ποιον φέρνει και πως θα γεμίσει το ρόστερ της και η Ανόρθωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Κυρίως η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το βάθος σε κάποιες θέσεις και μια ήταν και του δεξιού μπακ. Καταλάβαμε πως ο Γκαλίτσιος ήρθε για να είναι η πρώτη επιλογή, μετά και την μη ανανέωση του συμβολαίου του Στρούνα.

Ο Κετσπάγια τον δούλευε μακριά από τα φώτα των επίσημων αγώνων για τη θέση αυτή και την πρώτη φορά που χρειάστηκε τον έριξε μέσα.

Ανόρθωση: Όπου χρειάστηκε ήταν παρών!

Μέσα όμως από το ρεπορτάζ, έβγαινε πως ο Έρβιν Κοφί μπορούσε να φύγει και σε κάθε περίπτωση δεν τον υπολόγιζε για εκεί ο Τιμούρ Κετσπάγια αλλά μόνο στα χαφ. Η ερώτηση εύκολη και προφανής: άμα λείπει ο Γκαλίτσιος ποιος θα παίζει;

Ανόρθωση: Πρώην πρόεδρος στο υπουργικό

Μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν μας είχε προκύψει στην πράξη το ζήτημα, αφού μέτρησε 810 λεπτά ο Ελλαδίτης και κάλυψε με επάρκεια το δεξί άκρο της άμυνας βάζοντας και δυο γκολ. Με την ΑΕΚ χρειάστηκε να βγει, πρόβλημα στον αστράγαλο, και περιμένουμε τις εξετάσεις για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος. Φάνηκε να μην το πατά καλά.

Η «είδηση» όμως δεν είναι μόνο το ό,τι για πρώτη φορά βγήκε από το γήπεδο ο Γιώργος, αλλά και το ποιος μπήκε στη θέση του. Ο Κετσπάγια έριξε στο γήπεδο τον 19χρονο Μιχάλη Ιωάννου και τον έβαλε να παίξει ακριβώς εκεί. Ήταν κι αυτό ένα θέμα συζήτησης, το πότε θα μπει ο μικρός που πέρσι άρεσε με την παρουσία του και πήρε κλήση από Μπεν Σιμόν, με μια απάντηση να μας δίνεται το Σάββατο(30/11).

Ο Κετσπάγια τον δούλευε μακριά από τα φώτα των επίσημων αγώνων για τη θέση αυτή και την πρώτη φορά που χρειάστηκε τον έριξε μέσα. Πήρε τα λεπτά του και πλέον ίσως χρειαστεί να τον δούμε και με την ΑΕΛ αν δεν προλάβει ο Γκαλίτσιος.

Αυτά τα «βαφτίσια» είναι αλήθεια πως ο ίδιος ο Γεωργιανός τεχνικός μας τα έμαθε, όταν έφτιαξε μέσα από δυο χαφ-εξτρεμ το κορυφαίο δίδυμο πλάγιων μπακ που πέρασε ποτέ από το νησί μας (Πουρσαϊτίδης-Μποαβεντούρα). Προσωπική άποψη αυτή πάντα. Το έκανε βέβαια και με άλλους παίκτες, όπως τον Ανδρέα Κωνσταντίνου που τον έβαζε δεξί μπακ π.χ., άρα δεν πρέπει να μας εκπλήξει αν είδε στον Ιωάννου στοιχεία να υπάρχουν και στοιχεία να λείπουν που τον κάνουν πιο χρήσιμο σε αυτή τη θέση από το «10» που τον είχαμε ως τώρα στο μυαλό μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο κόσμος της Ανόρθωσης σε παιχνίδι το 2013

Απόβαση…

Μαζική εξόρμηση στην πρωτεύουσα από τους φίλους της Ανόρθωσης
 |  HOT SPOT
X