ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Προμήνυμα…

Όλες οι μεγάλες και επαγγελματικές ομάδες με αυτό τον τρόπο λειτουργούν

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μέρα ξεκούρασης η σημερινή για όλους στην Ανόρθωση, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε στην ομάδα διήμερο ρεπό και τους αναμένει αύριο πίσω στις προπονήσεις για την συνέχιση της προετοιμασίας.

Ταυτόχρονα, σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και τα θέματα που παραμένουν ανοικτά στο κεφάλαιο ενίσχυσης, καθώς ίσως προκύψουν εξελίξεις. Είναι γνωστό ότι η «Κυρία» θέλει να φέρει ακόμη δύο μέσους του άξονα και ψηλά στην λίστα είναι Πεδρίνιο, Στσουκ, για να καλύψουν τις δύο θέσεις. 

Από την άλλη, την Παρασκευή η διοίκηση ξάφνιασε ευχάριστα τον κόσμο, καθώς ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι μέχρι το καλοκαίρι του 2022. (δες εδώ)

Αυτή η κίνηση μπορεί να είναι προμήνυμα και για άλλες ανανεώσεις συμβολαίων που θα ακολουθήσουν. Δεν ξέρουμε κάτι, αλλά υποθέτουμε, καθώς όλες οι μεγάλες και επαγγελματικές ομάδες με αυτό τον τρόπο λειτουργούν.

Συνεπώς, δεν θα μας παραξένευε να ερχόταν σύντομα μία ανακοίνωση για τον Τορνίκε Οκριασβίλι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και αύτη την στιγμή βρίσκεται στα 28 χρόνια. Άρα, σε πολύ καλή ηλικία και έχει χρόνια μπροστά του.

Πιάσαμε τον Γεωργιανό, διότι ο Κωστάκης Αρτυματάς και ο Νίκος Καλτσάς, που επίσης είναι σε καλή ηλικία, έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ενώ, τον περασμένο Γενάρη είχε ανανεώσει μέχρι το 2022 ο Κατσαράβα.

Από την άλλη, θα μας παραξένευε να ακούγαμε κάποια ανανέωση τώρα για τους πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες, αλλά πολύ σημαντικούς για την ομάδα. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις… Ας περιμένουμε και ο χρόνος θα φέρει τις απαντήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X