ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Προβληματισμός που αγγίζει τους πάντες…

Η ευθύνη βαραίνει όλους...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μεγάλη απογοήτευση και έντονος προβληματισμός που αγγίζει τους πάντες επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης μετά την ήττα με 2-1 από την Ομόνοια χθες βράδυ στο ΓΣΠ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η «Κυρία» παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, με την εμφάνιση της ειδικά στο Α’ ημίχρονο να ήταν τραγική, ενώ μετέπειτα δεν κατάφερε να αλλάξει και πολλά πράγματα, χάνοντας εν τέλει το παιχνίδι.

Αυτό που πείραξε περισσότερο φυσικά δεν ήταν η ήττα από την Ομόνοια, αλλά ο τρόπος που ήρθε, καθώς η εικόνα της ομάδας του Γκαγιέγο μέσα στο γήπεδο δεν αρμόζει στα θέλω και τις απαιτήσεις που έχουν άπαντες στην Ανόρθωση.

Μετά από αυτή την ήττα και την τραγική εμφάνιση είναι πέρα για πέρα λογικό να επικρατεί προβληματισμός σε όλα τα επίπεδα της Ανόρθωσης. Ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα προκύψει οποιαδήποτε αποχώρησει από την ποδοσφαιρική ομάδα. Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη θα προχωρήσει σε μία σειρά ενεργειών ώστε να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών της. Αυτό θα ξεκινήσει από τους παίκτες, στον προπονητή μέχρι και τον τεχνικό διευθυντή.

Μπορεί η φετινή χρονιά να ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, όμως από τον Δεκέμβριο και μετέπειτα η ομάδα του Γκαγιέγο χαλάει ότι με κόπο έκτισε και είναι κάτι που σίγουρα έφερε απογοήτευση. Έτσι η διοίκηση θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να αλλάξει τα υφιστάμενα δεδομένα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση