ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Προβάρει το «Φοίνικα» στο στήθος

Ολοένα και περισσότερες οι πιθανότητες επιστροφής Ανδρέα Μακρή

Τις τελευταίες μέρες ολοένα και εντίνεται ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης, μιας και σκοπός της «Κυρίας» είναι να προσθέσει λίγες αλλά σημαντικές πινελιές και η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και με βάθος. Έτσι μια απ’ τις περιπτώσεις που γράψαμε πως υπάρχει για στη σκέψη της «Κυρίας» είναι αυτή του Ανδρέα Μακρή.

Το συμβόλαιο του με το ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται και δεν αναμένεται να συνεχίσει στη Λευκωσία, έτσι πρόκειται για μια καλή περίπτωση για την Ανόρθωση. Το γράψαμε ξανά, ο Μακρής είναι παίτκης Τιμούρ. Πολυθεσίτης, πειθαρχημένος και δουλευταράς. Τρία χαρακτηριστικά τα οποία και εκτιμά δεόντως ο Γεωργιανός τεχνικός.

Ταυτόχρονα ένας Κύπριος που μπορεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις σε μια ομάδα και όχι να είναι μια αναφορά στο ρόστερ είναι πάντα σημαντικός, και μπορεί ο Μακρής στο ΑΠΟΕΛ να μην πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε, απέδειξε ενόσω ήταν δανεικός στην ΑΕΛ πως έχει θέση σε κάθε ομάδα.

Σύμφωνα με πάντως και με τις πληροφορίες το σενάριο να δούμε τον Μακρή με τη φανέλα της Ανόρθωσης τη νέα χρονιά, δεν είναι απλός υπαρκτό αλλά είναι και το επικρατέστερο τη δεδομένη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X