ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Πού είναι οι νεαροί;

Ο κόσμος διερωτάται γιατί δεν πήραν ακόμη ευκαιρίες παίκτες απ’ τις ακαδημίες

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μετά τον αποκλεισμό της Ανόρθωσης από τον Ολυμπιακό, ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του εν λόγω αγώνα σε ερώτηση συναδέλφου αν θα δούμε παίκτες των ακαδημιών να παίρνουν χρόνο συμμετοχής απάντησε «να είστε βέβαιοι». Τέσσερα παιχνίδια μετά, ακόμη δεν είδαμε τα λόγια του Σερβοκύπριου τεχνικού να γίνονται πράξεις.

Μέχρι στιγμής ο μόνος που πήρε χρόνο συμμετοχής απ’ τις ακαδημίες της «Κυρίας» είναι ο Σωτήρης Αργυρού και αγωνίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άρη. Έκτοτε δεν έχουμε δει κανένα άλλο να παίρνει τις ευκαιρίες του απ’ τον Βέσκο και είναι άξιο απορίας πότε σκοπεύει ο ίδιος να δείξει στον κόσμο της Ανόρθωσης τα σπλάχνα των ακαδημιών.

Εκτός από το γεγονός ότι δεν είδαμε πιτσιρικάδες να αγωνίζονται, επίσης δεν είδαμε και πολλούς παίκτες από τις ακαδημίες στις αποστολές των τεσσάρων τελευταίων αγώνων. Πέραν από τους Τάκη, Αργυρού και Γιώργο Ιωάννου δεν είδαμε κανένα άλλο να είναι στην αποστολή και στα παιχνίδια με Άρη, Δόξα και Ολυμπιακό υπήρχε χώρος στην 22άδα για να πάρει και άλλους νεαρούς.

Ο αγνός κόσμος της Ανόρθωσης εδώ και μέρες διερωτάται που είναι οι νεαροί των ακαδημιών, ποιοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν και να έχει πρόθεση ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς να αναδείξει ταλέντα. Άλλωστε πριν λίγους μήνες αυτός ήταν ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και λογικά έχει εικόνα για το ποιοι πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση