ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Πως μπορείς να ανανεώσεις τέτοιον Αρμπολέδα;

Η εμπιστοσύνη γύρω από τον Κολομβιανό τερματοφύλακα χάθηκε...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Δεν τα κατάφερε ούτε αυτή την αγωνιστική η Ανόρθωση να επιστρέψει στις νίκες, καθώς δέχθηκε την ήττα από την Ομόνοια με 3-1 μέσα στο ΓΣΠ. Μετά από αυτή την ήττα η «Κυρία» οπισθοχώρησε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, καθώς η διαφορά από την Ομόνοια εκτοξεύθηκε στους 4 βαθμούς, ενώ η ίδια παρέμεινε καθηλωμένη στην 6η θέση.

Μεγάλη συζήτηση πλέον γίνεται και για τον Ιβάν Αρμπολέδα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια. Μάλιστα στο ματς με την Ομόνοια είχε ίσως την χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και είναι δεδομένο πως πλέον η εμπιστοσύνη γύρω από το όνομα του περνάει σε μεγάλη αμφισβήτηση.

Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας ήρθε το καλοκαίρι στην Ανόρθωση με μεγάλες προοπτικές τόσο στην ανέλιξη του αλλά και στη συνεισφορά του στην ομάδα. Μέχρι τον Δεκέμβριο είχε γενικά καλές εμφανίσεις, όμως μετέπειτα όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και υπήρχε διαφορά με τη διοίκηση, ο ίδιος παρουσίαζεται επηρεασμένος. Γενικότερα ο Αρμπολέδα στα τελευταία παιχνίδα δεν έκανε τη διαφορά στον άσο, καθώς τόσο στο παιχνίδι με την Ομόνοια η εμφάνιση του στοίχισε στην ομάδα, αλλά και σε άλλα παιχνίδια που με δικά του λάθη η Ανόρθωση έχασε βαθμούς, όπως στο ματς με την Πάφο, αλλά και με το ΑΠΟΕΛ, που μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόθεση του Αντόνιο Πριέτο και της διοίκησης του Ανδρέα Σάντη πριν από λίγο καιρό ήταν η ανανέωση του Αρμπολέδα, ο οποίος μάλιστα αξίωνε και αρκετά λεφτά για να παραμείνει κάτοικος Λάρνακας. Όμως μετά από τέτοιες εμφανίσεις πως μπορείς να ανανεώσεις έναν τερματοφύλακα που δεν εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση