ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ποιος να την αμφισβητήσει;

Τα νούμερα της «Κυρίας» είναι απλά εντυπωσιακά

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Πλέον τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα, καθώς με αυτά που παρουσιάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τώρα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Τιμούρ, το έλεγε από το καλοκαίρι και πολλοί τον έβγαζαν τρελό για αυτά που έλεγε. Τώρα, μετά από 15 παιχνίδια, όλοι συμμερίζονται την άποψή του, ότι η Ανόρθωση πάει για τον τίτλο.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν θέσει ως στόχο το Μάη να φέρουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν καθημερινά όλοι στην ομάδα.

Τα στατιστικά της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έρχονται να μας επιβεβαιώσουν το τίτλο του φαβορί για την ομάδα του Τιμούρ.

Το σύνολο του Γεωργιανού τεχνικού μετά την νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, με 1-0, κατάφερε να είναι πρώτο σε όλα. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 34 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα με μόλις 9 γκολ.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η προσφυγική ομάδα θα καταφέρει να δείξει αγωνιστική συνέπεια και σταθερότητα μέχρι το τέλος και να στεφθεί πρωταθλήτρια μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Πάντως αυτή η εικόνα που μας δείχνει μέχρι τώρα η Ανόρθωση, μας προδιαθέτει για μεγάλα πράγματα, ωστόσο το παρελθόν μας διδάσκει να είμαστε επιφυλακτικοί καθώς και την σεζόν 2012-13, η «Κυρία» μεσουρανούσε αυτή την περίοδο αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X