ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Πλάνο Πριέτο... Χαρτί και καλαμάρι

Οι μεταγραφικές σκέψεις του Ισπανού και το πλάνο ενίσχυσης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, με τον Ντάβιντ Γκαγιέχο να είναι το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Ισπανός προπονητής είναι επιλογή του Αντόνιο Πριέτο και όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός θα είναι ο νέος προπονητής της «Κυρίας».

Ταυτόχρονα ο Αντόνιο Πριέτο εδώ και καιρό αξιολόγησε το ρόστερ της Ανόρθωσης και καταστάλαξε στο μεταγραφικό του πλάνο για τη νέα σεζόν, αποφασίζοντας τις θέσεις στις οποίες η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.

Ο Ισπανός Αθλητικός διευθυντής της Ανόρθωσης θέλει να χτίσει την ομάδα, φέρνοντας παίκτες ποιοτικούς και ταυτόχρονα με μέλλον μπροστά στους ώστε να επενδύσει σε αυτούς. Ένας κριτήριο που έχει θέσει στην εξεύρεση παικτών είναι και η ηλικία, καθώς πάρθηκε απόφαση όπως χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας και να αποκτηθούν παίκτες γύρω στα 26-27 χρόνια.

Κίπερ και στόπερ

Το πλάνο του Πριέτο για την ενίσχυση ξεκινά απ’ τον τερματοφύλακα, καθώς ο Γκιόργκι Λόρια θα αποχωρήσει από την ομάδα με κάποιο τρόπο και γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης τερματοφύλακα έμπειρου αλλά όχι σε αρκετά προχωρημένη ηλικία.

Εξίσου σημαντικό κομμάτι στην ενίσχυση αποτελούν και οι θέσεις στην άμυνα, με τον Πριέτο να έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και ο ένας όπως φαίνεται είναι ο Άλεξ Μαρτίν που εκτός απροόπτου θα κατηφορίσει στην Κύπρο.

Ενίσχυση και μεσοεπιθετικά

Στο μπλοκάκι του Πριέτο έχει προστεθεί και η απόκτηση ενός μέσου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστάκη Αρτυματά, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης και ενός επιτελικού μέσου που θα έχει το ρόλο του οργανωτή, αποτελώντας ακόμη μία επιλογή μαζί με τον Γκερέρο. 

Επίθεση… οπωσδήποτε

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ο Πριέτο έχει ρίξει το βάρος για ενίσχυση και στην επίθεση με τον ίδιο να θέλει να ενισχύσει την ομάδα σίγουρα με δύο επιθετικούς, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία με συγκεκριμένο φορ. Ταυτόχρονα ο Ισπανός το ψάχνει και για την εξεύρεση δύο ακραίων επιθετικών που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ θα προσπαθήσει να ενισχύσει την Ανόρθωση και με παίκτες του καταλόγου Β’.

Άξιο να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι ο Πριέτο δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εγχώρια αγορά, ενώ και με την προσθήκη του Γιάννου Οκκά στην ομάδα έχει στραφεί η προσοχή και στην Ελλάδα για την εξεύρεση μεταγραφικών στόχων.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ανόρθωση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν ανακοινώσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Γκαγιέγο/Respect

Γκαγιέγο/Respect

Κερδίζει τον σεβασμό ο Ισπανός κόουτς όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα...
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ