ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Πήγε προπόνηση ο Ζινμπάουερ και «τρέχει» πρώτος!

Οδεύει προς συμφωνία η «Κυρία» με τον Γερμανό τεχνικό

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση σχετικά με τον Ζόσεφ Ζινμπάουερ και όπως φαίνεται θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης Σάντη για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Γερμανός τεχνικός έφτασε στην Κύπρο, είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Αντόνιο Πριέτο, από τον οποίο αξιολογήθηκε θετικά, ενώ στη συνέχεια τα είπε τετ-α-τετ με τον Ανδρέα Σάντη. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» βλέπει με θετικό μάτι τον Ζιμπάουερ για αυτό και τον πήρε μαζί του στο «ΑΕΚ Αρένα» στο ματς της ΑΕΚ με την Πάφο.

Ο Ζιμπάουερ χθες πήγε και στην προπόνηση της Ανόρθωσης για να δει από κοντά το υφιστάμενο ρόστερ, ενώ θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι σήμερα κόντρα στην Καρμιώτισσα στο Τσίρειο στάδιο.

Το γεγονός ότι ο Ζινμπάουερ θα βρεθεί σήμερα στο Τσίρειο είναι από μόνο του ένα μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να εντυπωσιάσουν τον πιθανόν νέο προπονητή της «Κυρίας». Επίσης αν ο Γερμανός αποτελέσει τον νέο προπονητή της Ανόρθωσης πιθανότατα βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Οκκάς.

Φυσικά οριστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται λίαν συντόμως και μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν ο Ζόσεφ Ζινμπάουερ θα είναι ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ