ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Περιμένοντας τον τρίτο

Θέλει μεσοεπιθετική ενίσχυση και το φωνάζει

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αξιοποίησε τις πρώτες δύο κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για να ενισχύσει την ομάδα του μεσοαμυντικά.

Ρισβάνης και Μπουσουλάτζιτς ήρθαν για να δώσουν βοήθειες στην άμυνα και στο κέντρο αντιστοίχως και ειδικά ο Ελλαδίτης στόπερ, που έπαιξε και περισσότερο, βοήθησε να διορθωθούν πολλά από τα κακώς κείμενα στην άμυνα της ομάδας.

Πλέον, ο Γεωργιανός πρέπει να κοιτάξει στην αγορά για τον παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα του να βελτιωθεί και στο επιθετικό κομμάτι, αφού είναι πασιφανές ότι η Ανόρθωση έχει ανάγκη την ενίσχυση και στον μεσοεπιθετικό χώρο.

Ως γνωστόν, η ομάδα της Αμμοχώστου το είχε ψάξει για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Η περίπτωσή του δεν προχώρησε, όμως το προφίλ του Ελλαδίτη φαίνεται να ταιριάζει στα θέλω του Τιμούρ, αφού πρόκειται για παίκτη έμπειρο, με παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο, «ψημένο» στον πρωταθλητισμό και με ικανότητα να δώσει λύσεις ουσιαστικά σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Αυτό το «κράμα» θα ήταν ό,τι πρέπει όμως από τη στιγμή που δεν προχώρησε του Λάζαρου, η Ανόρθωση εξακολουθεί να είναι στο ψάξιμο για έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να της δώσει λύσεις και στα άκρα, ώστε να προχωρήσει στην τρίτη της κίνηση τον Γενάρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση