ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Πέφτουν κορμιά στον άξονα

Έντονος είναι ο συναγωνισμός στη μεσαία γραμμή

Η πλειάδα επιλογών στη νευραλγική μεσαία γραμμή, δίνει το δικαίωμα στον Τιμούρ Κετσπάγια να προσαρμόζει το πλάνο του από αγώνα σε αγώνα, ανάλογα και με τη δυναμικότητα του εκάστοτε αντίπαλου. Στις δύο πρώτες στροφές ο Γεωργιανός τεχνικός επέλεξε δύο διαφορετικές τακτικές μιας και κόντρα στην ΑΕΛ επιστράτευσε τον άξονα Θεόδωρο Βασιλακάκη και Μουρτάζ Νταουσβίλι σε σχηματισμό 3-4-3, ενώ στο «Τάσος Μάρκου» ο Κωστάκης Αρτυματάς πλαισίωσε στον Έρβιν Κοφί και τον Ρούμπεν Ράγιο.

Η τρίτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τη φετινή σεζόν, φέρνει την Πάφο FC να επισκέπτεται το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Τιμούρ Κετσπάγια να καλείται να λύσει το γρίφο στον άξονα. Στη διάθεση του 51χρονου τεχνικού επέστρεψε ο Ρενάτο Μαργκάσα ο οποίος ήταν βασική μονάδα στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ ανά πάσα στιγμή έτοιμος να δραστηριοποιηθεί είναι ο Μιχάλης Ιωάννου.

Διαβάστε επισης: Εδώ δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες

Από την άλλη πλευρά, πολύ πιθανόν ο Έρβιν Κοφί να πληρώσει τα νεύρα του κατά την αλλαγή του στο «Τάσος Μάρκου», με τον Ρούμπεν Ράγιο και τον Κωστάκη Αρτυματά, να ψάχνουν ουσιαστικά τον τρίτο της... παρέας. Το πλάνο το οποίο έχει στο μυαλό του ο Γεωργιανός τεχνικός θα καθορίσει και τη μονάδα εκείνη η οποία θα πάρει θέση στον άξονα με κάποιους να προσδίδουν περισσότερη δημιουργικότητα και άλλους περισσότερη μαχητικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X