ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση Λάρκου - Μίλανιτς (vid)

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου της Κυρίας

Η Ανόρθωση ολοκήρωσε πριν από λίγο την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ντάρκο Μίλανιτς, του προπονητικού επιτελείου και του αθλητικού διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Radisson Blu στην Λάρνακα.

Χρίστος Πουλλαΐδης: «Τα περισσότερα σήμερα θα μας τα πουν οι αρμόδιοι, τους οποίους καλωσορίζω στην ομάδα. Τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Ντάρκο Μίλανιτς. Η Ανόρθωση πάντα πρωτοπορεί. Σήμερα θα μιλήσουμε για όλα όσα θα κάνουμε για την Ανόρθωση».

Νεόφυτος Λάρκου: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή την ιστορική ομάδα. Θέλουμε να στελεχώσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προπονητική ομάδα. Θέλουμε να δώσουμε στον προπονητή και τους παίκτες τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην ομάδα μας

Μέσα από το τμήμα σκαόυτινγκ και σε συνεργασία με εμένα και τον προπονητή, θα μπορούμε μετά από φιλτράρισμα και επεξεργασία όλων των προτάσεων να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο τελευταίος λόγος θα ανήκει πάντα στον προπονητή.

Υπάρχουν πολλοί στόχοι που μπορούμε να έχουμε. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλή εικόνα εντός και εκτός, να δημιουργήσουμε κορμό. Αλλά ο μεγαλύτερος στόχος είναι να δημιουργήσουμε από φέτος τις συνθήκες για να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να ψάχνουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας μας».

Ντάρκο Μίλανιτς: «Ευχαριστώ τον Προέδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Με γνωρίζετε από την παρουσία μου στην Κύπρο. Είμαι συνηθισμένος να εργάζομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο και ξέρω τι χρειάζεται. Θέλω με όλους όσους συνεργάζομαι να υπάρχει καλή επικοινωνία για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί».

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Για Μίλανιτς, για την πίεση ότι είναι ο αντικαταστάτης του Τιμούρ Κετσπάγια: «Μου αρέσει να είμαι υπό πίεση, αυτό σημαίνει είμαι σε σημαντικό κλαμπ. Μου αρέσει να έχει κατοχή να είναι επιθετική και σαν αναπτύσσεται γρήγορα για να πετυχαίνει γκολ».

Λάρκου: «Η φιλοσοφία είναι με τέσσερις στην άμυνα, κάθετο και γρήγορο ποδόσφαιρο, όχι μόνο με γρήγορα πόδια αλλά και μυαλό, θα πρέπει να εξυπηρετήσουμε αυτό το στυλ, θα αποκτηθούν παίκτες γι’ αυτό το στυλ παιγνιδιού».

Γιατί επέλεξε Μίλανιτς: «Έχει κάνει ήδη πρωταθλητισμό έχει επιτυχημένο πέρασμα από Κύπρο, ξέρει τι είναι το Αντ. Παπαδόπουλος και οι απαιτήσεις της ομάδας, η επιλογή θα μεταφέρει την ομάδα σε στέρεες βάσεις».

Για ενίσχυση: «Θα χρειαστούν αρκετές μεταγραφές. Πάνω από οκτώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας».

Για τον Ουάρντα: «Θέλουμε τον Ουάρντα, του έγινε μια πρόταση αλλά δεν απάντησε στο χρονικό σημείο που θέσαμε. Πρέπει να γίνουν οι καλύτερες επιλογές για να είναι πιο δυνατή η ομάδα».

Μίλανιτς: «Για να μπορέσεις να επιτύχεις τα πάντα είναι ζήτημα σκληρής δουλειάς αυτός είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία».

Πουλλαΐδης: «Η Ανόρθωση είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να έρθει όσο το δυνατό πιο σύντομα και η καλή εικόνα και τα αποτελέσματα, με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα».

Η διάσκεψη σε βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση