ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Πάρε ότι θέλεις Τιμούρ

Η διοίκηση δεν θέλει να χαλάσει κανένα «χατίρι» στον Γεωργιανό

Σάββας Λαζανιάς

Σύμπνοια και ενότητα επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Η «Κυρία» μπήκε πολύ δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα και δείχνει ότι έχει βρει την παλιά της ταυτότητα. Οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου παρουσιάζονται έτοιμοι να επιστρέψουν στη διεκδίκηση τίτλων.

Η δουλειά του Τιμούρ Κετσπάγια άρχισε να φέρνει αποτελέσματα. Ο Γεωργιανός είναι ο άρχοντας στο «Αντώνης Καράς» και απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του κόσμου και της διοίκησης. Αυτό είναι κάτι που βοηθά τον Κετσπάγια να δουλεύει απερίσκεπτος και να είναι απόλυτα προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι διοικούντες της Ανόρθωσης διαμηνύουν επίσημα ότι είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες του Τιμούρ Κετσπάγια στην προσεχή μεταγραφική περίοδο για την περεταίρω ποιοτική ενίσχυση της ομάδας.

Στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας, η διοίκηση Χαμπουλά θα προσπαθήσει να κάνει όλα τα «χατίρια» στον Τιμούρ προκειμένου να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του ρόστερ.

Μια από τις θέσεις στις οποίες αναμένεται να ενισχυθεί η «Κυρία» τον χειμώνα είναι το κέντρο της άμυνας, καθώς πέρα από τους Βργκοτς και Σίντεφελντ δεν υπάρχουν άλλες πρωτοκλασάτες επιλογές. Αυτή τη στιγμή, τρίτη επιλογή για τα στόπερ αποτελεί ο αρχηγός της Ελπίδων Παναγιώτης Αρτυματάς.

Σίγουρα, το δείγμα είναι ακόμα μικρό. Ο Κετσπάγια έχει αρκετό χρόνο μπροστά του μέχρι τον Γενάρη για να αξιολογήσει την ομάδα και να αποφασίσει σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X