ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Παράθυρο… Γενάρης

Προσπαθώντας να μπούμε στο μυαλό του Κετσπάγια

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει και αρκετές ομάδες άρχισαν να μελετούν κάποιες κινήσεις που θέλουν να κάνουν για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους, γιατί πολύ απλά έχουν κάποια κενά.

Προσπαθώντας να αναλύσουν την Ανόρθωση και να μπούμε στο… μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια, δεν βρίσκουμε θέση που υπάρχουν κενά και να θέλει επειγόντως κάποιο ποδοσφαιριστή.

Η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο που σχεδίασε την «Κυρία» ο Γεωργιανός τεχνικός, βλέπουμε ότι υπάρχει ισορροπημένο ρόστερ.

Ακόμα και στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου απουσίαζαν τρεις ακραίοι επιθετικοί, Καλτσας (τιμωρημένος), Οκριασβίλι (τραυματίας), Χριστοφή (τραυματίας), ο Τιμούρ βρήκε την λύση στον Αμπαρτσουμιάν για το δεξιά άκρο της επίθεσης. Ενδεικτικό του βάθους που υπάρχει στο ρόστερ. 

Συνεπώς, αν δούμε το ρόστερ, υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση, μπορεί ακόμα και τρεις. Και από την άλλη, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που μπορείς να πεις ότι είναι ο αδύναμος κρίκος και δεν τον υπολογίζει ο Κετσπάγια και πρέπει να φύγει.

Σίγουρα, κάθε ομάδα θέλει να κάνει πιο ποιοτικό το ρόστερ της. Με αυτή την λογική, μπορείς να κάνεις πολλά, όμως είναι και το οικονομικό στην μέση, που θα το σκεφτείς διπλά και τριπλά. Τώρα, εάν είχες ανάγκη, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Δεν ξέρω εάν στο μυαλό του Τιμούρ υπάρχει μία προσθήκη με ένα πολυθεσίτη αμυντικό, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει μία ενδεχόμενη απουσία του Σίντεφελντ. Διότι, εάν τυχόν χρειαστεί να απουσιάσει ο Κροατης σε κάποιο παιχνίδι, τότε μπορεί να προκύψει πρόβλημα.

Αλλά και πάλι θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που δεν θα είναι χρήσιμος για να διαγραφεί, αφού χρειάζεται να αφαιρέσεις, για να προσθέσεις παίκτη τον Γενάρη. Βέβαια, μπορείς να προσθέσεις, χωρίς να αφαιρέσεις εάν είναι παίκτης β’ καταλόγου.

Όπως και να ‘χει, τα πράγματα στην Ανόρθωση δεν είναι ξεκάθαρα αυτή την στιγμή, εάν κάνει ή όχι κάποια προσθαφαίρεση στο ρόστερ. Επειδή όμως έχουμε ακόμα καιρό, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε ένα με δύο μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση