ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Παράπλευρες ζημιές

Ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Η Ανόρθωση προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου στόχος είναι η νίκη που θα φέρει πολλά κέρδη.

Πέραν από τον Οκριασβίλι, που η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα άλλο πρόβλημα. Αντίθετα, μετρά επιστροφές, καθώς ο Νίκος Καλτσάς εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος.

Επιπλέον, πιο έτοιμοι θα είναι οι δύο Γεωργιανοί, Κβιλιτάια και Νταουσβίλι, οι οποίοι επέστρεψαν κουρασμένοι από τις υποχρεώσεις που είχαν με την Εθνική τους ομάδα.

Από την άλλη, η απουσία του κόσμου είναι αρνητικός παράγοντας για την Ανόρθωση, καθώς ξέρουμε την δυναμική που παίρνει η ομάδα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» όταν υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Ο κόσμος μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα και ταυτόχρονα να βάλει πίεση στους αντιπάλους και όχι μόνο.

Για τα λεφτά που θα χάσει η Ανόρθωση δεν είναι πολλά, καθώς μόνο 2621 ήταν ο κόσμος που θα μπορούσε να βάλει στο γήπεδο. Αν υπολογίσουμε ότι υπάρχουν διαρκείας, που έχουν πληρώσει ήδη το εισιτήριο, άρα η ζημιά δεν είναι μεγάλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Ανόρθωση: Καβάλα στ’ άλογο

Ανόρθωση: Καβάλα στ’ άλογο

Δικαιωμένος και απόλυτα πετυχημένος θα καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Πουλλαϊδη για το νέο συμβόλαιο
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ