ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Παλιές ιστορίες… που δεν ξεχάστηκαν

Λίαν συντόμως ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με τη μεριά των παικτών

24sports team

info@24sports.com.cy

Ναι μεν, το ενδιαφέρον εστιάζεται στους αγώνες κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και κατά δεύτερο λόγο στα ματς του πρωταθλήματος ωστόσο οι της Ανόρθωσης σε καμία περίπτωση δεν μένουν εκτός του μεταγραφικού παζαριού ενόψει της νέας χρονιάς.

Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες όπου και φούντωσαν οι μεταγραφικές ιστορίες, του τύπου Απόλλωνα- Μαυρίας (δες εδώ) ή Θεοδώρου- ΑΠΟΕΛ (δες εδώ) ή ακόμη και Ομόνοιας με τον Ψάλτη, η Ανόρθωση ναι μεν δεν εμπλέκεται αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι με σταυρωμένα τα χέρια.

Αντιθέτως, ιδιαίτερα για δύο περιπτώσεις, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από το προηγούμενο καλοκαίρι, έχει δημιουργηθεί έδαφος και τούτη τη φορά θα προσπαθήσουν να τελειώσουν αν όχι και τις δύο, μια εξ αυτών.

Η πρόθεση τους να ενισχύσουν το γηγενές στοιχείο είναι δεδομένη και σε δύο θέσεις όπου δεν πολύ υπάρχουν επιλογές από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Αυτήν δηλαδή του επιθετικού με τον Μάριο Ηλία και του εξτρέμ με τον Δημήτρη Θεοδώρου. Αμφότεροι παιδιά της επαρχίας Αμμοχώστου και με εξαιρετικές προοπτικές, όχι μόνο ενδιαφέρουν τους παράγοντες της Ανόρθωσης αλλά λίαν συντόμως θα επαναξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη μεριά των ποδοσφαιριστών… όπως έγινε με τον Μάριο Ηλία τον περασμένο χειμώνα και με τον Θεοδώρου με το που διακόπηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Αμφότεροι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις της Ένωσης για τον Θεοδώρου (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησαν 250 χιλιάδες ευρώ) όπως επίσης και η άρνηση του Εθνικού να παραχωρήσει τον Μάριο Ηλία τις τελευταίες ημέρες της περασμένης χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αποτέλεσαν σημαντικά εμπόδια για να μην προχωρήσει το ντιλ.

Αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού η μεν Ένωση κινδυνεύει να πέσει, κάτι που άμα όντως συμβεί θα χάσει πολύ από την διαπραγματευτική της ισχύ, ενώ ο Εθνικός δεν έχει κανένα ενδοιασμό να παραχωρήσει τον Ηλία εάν και εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αρνητική λογίζεται η ανάμειξη και άλλων ομάδων που ενδιαφέρονται για τους δύο διεθνείς. Για τον 23χρονο Θεοδώρου πέραν του ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας δεν μένει αδιάφορος ενώ για τον 25χρονο Ηλία, φήμες τον φέρουν να βρίσκεται στο στόχαστρο των ανθρώπων της Ομόνοιας.

Όπως και να έχει, οι της Ανόρθωσης σε καμία περίπτωση δεν θ’ αφήσουν τις δύο περιπτώσεις στην άκρη, αντιθέτως παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και έχουν ήδη ενημερώσει τους μάνατζερ των δύο παικτών για το ενδιαφέρον τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση