ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ότι έδωσε… πήρε

Δεν απείλησε ουσιαστικά και δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν η χαμένη του σημερινό ντέρμπι, καθώς το σύνολο του Χένινγκ Μπέργκ υποχρέωσε την «Κυρία» στην δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο να μην δεχθούν γκολ πάρα να σκοράρουν.

Μέχρι την επίτευξή του γκολ για την Ομόνοια σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά η λανθασμένη απομάκρυνση του Ντούρις στην εκτέλεση κόρνερ του Γκόμες, έβαλε την Ομόνοια μπροστά και άλλαξε τα δεδομένα στον αγώνα.

Από αυτό το σημείο και μετά η Ανόρθωση προσπάθησε να πιέσει και να ισοφαρίσει αλλά το μοναδικό που κατάφερε ήταν μια φάση με τον Κατσιαράβα στο 69΄. Η Ομόνοια εκμεταλλευόμενη το ανέβασμα της «Κυρίας» για την επίτευξη ενός γκολ, έχασε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Η ομάδα του Γεωργιανού τεχνικού σε ακόμα ένα ντέρμπι μακριά από το Παπαδόπουλος κινήθηκε στην μετριότητα με την πλειοψηφία των παιχτών να μην έχουν το πάθος που χρειάζεται για να πάρεις τέτοια παιχνίδια.

Καταλυτικό παράγοντας στο γεγονός ότι η «Κυρία» δημιούργησε μια ουσιαστική φάση μόνο, είναι το ότι ο Ρούμπεν Ράγιος έμεινε αρκετά πίσω από τον καλό του εαυτό με την Ανόρθωση να υστερεί πάρα πολύ στο δημιουργικό κομμάτι.

Αρκετά κακό παιχνίδι και από τα επιθετικά άκρα της ομάδας (Καλτσάς, Μανθάτης) αφού ο Λέζιακ και Χούμποτσαν τους εξουδετέρωσαν, μη αφήνοντας τους να γίνουν απειλητικοί σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα.

Η διπλή αλλαγή που πραγματοποίησε ο Τιμούρ στο 60΄ ρίχνοντας στον αγώνα τον Κατσιαράβα και τον Βασιλακάκη, ανέβασαν την ομάδα και έδειξε ότι μπορούσε να απειλήσει, ωστόσο αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Το θετικό για την ομάδα της Αμμοχώστου, είναι ότι παρά την ήττα που δέχθηκε παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά θα πρέπει άμεσα να κοιτάξει την επόμενη μέρα, να διορθώσει τα λάθη στην σημερινή αναμέτρηση και ανασυνταχθεί, διότι σε τρεις μέρες έχει να δώσει ακόμα ένα πολύ σημαντικό αγώνα με τον Ολυμπιακό για το κύπελο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X