ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Όλοι απόντες...

Κάνεις δεν ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις του αγώνα και αναπόφευκτα ήρθε η βαριά ήττα

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Αν δεν έχεις δει τον σημερινό αγώνα στο Δασάκι δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψεις αυτά που έγιναν, εδώ ακόμα και αν το είδες μπορεί να μην τα πιστέψεις… τόσο εξωπραγματικά και απίστευτα ήταν όλα αυτά που συνέβησαν.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν σαν να μην κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, όλοι απών, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο και να θέλεις να ξεχωρίσεις κάποιον, το βαρύ 5-0 δεν σε αφήνει να το κάνεις.

Μια Ανόρθωση αγνώριστη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Γεωργιανός προπονητής σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πειραματίστηκε βάζοντας τον Κ. Αρτυματά στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τζάνο Ανανίντζε στο χώρο του κέντρο. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτή την θέση, με αποτέλεσμα η «Κυρία» να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα.

Το πέναλτι που υπέπεσε ο Σίλντενφελντ, έκανε πιο δύσκολο το έργο της ομάδας, με την Ανόρθωση από αυτό σημείο και μετά να χάνει ακόμη περισσότερο την συγκέντρωση της.

Και εκεί που περιμέναμε μια αντίδραση από την προσφυγική ομάδα, βλέπουμε να γίνονται ακόμη περισσότερα αβίαστα λάθη και τους αμυντικούς της να μαρκάρουν με τα μάτια. Έτσι ο Εθνικός εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες της ομάδας του Τιμούρ, πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπερ του 3-0.

Στο δεύτερο μέρος όλοι πίστευαν ότι θα μπει και έστω θα σώσει ότι σώζεται. Κάτι το οποίο επιχείρησε να κάνει στα αρχικά στάδια του ημιχρόνου αλλά ακόμη ένα αβίαστο λάθος από τον Ράγιος, την έφερε πίσω στο σκορ με 4-0. Κάπου εδώ έσβησαν όλα και τα λεπτά κυλούσαν, βλέποντας μια ομάδα σε αποσύνθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αλλεπάλληλα λάθη μη μπορώντας να δημιουργήσουν μισή ευκαιρία.

Η ομάδα του Εθνικού αφού έβρισκε ανοιχτούς διαδρόμους, χωρίς καμιά ουσιαστική αντίσταση από τους αμυντικούς της Ανόρθωση, στο 85΄ έκανε το 5-0, σφραγίζοντας μια μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα ένα εφιαλτικό βραδύ για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Τίποτα δεν βγήκε στην «Κυρία» στον σημερινό αγώνα, και έτσι ήρθε μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της.

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη καθώς τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι όλα ντέρμπι και υπάρχει και ο επαναληπτικός κυπέλλου με την Νέα Σαλαμίνα...ανασύνταξη και σκληρή δουλειά για να ξεχαστεί το συντομότερο η βαριά ήττα από τον Εθνικό.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X