ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Οι μεταγραφές Ιανουαρίου και το μεγαλό ερώτημα

Ανάλυση των τεσσάρων παικτών που ήρθαν και το ερώτημα για Μραζ και Αντονίν

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μπορεί η φετινή χρονιά για την Ανόρθωση να χάθηκε μετά και τον αποκλεισμό της ομάδας απ’ το Κύπελλο, όμως αναμφισβήτητα η «Κυρία» του 2023 ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το σύνολο που έκλεισε το 2022. Σε αυτό το γεγονός βοήθησαν αρκετά οι τέσσερις μεταγραφές του Ιανουαρίου, που άλλαξαν ως προς το καλύτερο την ομάδα.

Τεχέρα, Γκερέρο, Αντονίν και Μραζ, τέσσερις παίκτες που ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας και με όσα έδειξαν σίγουρα με τη νέα χρονιά αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της Ανόρθωσης. Οι δύο πρώτου έχουν συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι τον Μάιο του 2024, ενώ οι άλλοι δύο είναι δανεικοί, ο Ισπανός φορ από την Γρανάδα, και ο Σλοβάκος επιθετικός από την Σπέτσια Κάλτσιο.

Ο Σέρχιο Τεχέρα μέχρι στιγμής κατέγραψε 12 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ, με την παρουσία του στο χώρο του κέντρου να είναι ιδιαίτερα αισθητή, καθώς η εμπειρία και η ποιότητα του φάνηκε πολλές φορές μέσα στο γήπεδο. Όπως προαναφέρθηκε διατηρεί συμβόλαιο με την «Κυρία» και είναι από τους παίκτες που όπως φαίνεται θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, για πολλούς θεωρείται από τις καλύτερες μεταγραφές Ιανουαρίου της Ανόρθωσης, καθώς ο τρόπος που συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο, οι κινήσεις του με την μπάλα, αλλά και η άνεση που βγάζει στο παιχνίδι του, είναι στοιχεία που κέρδισαν τους πάντες. Φέτος ως τώρα κατέγραψε 10 συμμετοχές, πέτυχε τρία γκολ και έδωσε τρεις ασίστ. Με τις φετινές του εμφανίσεις σίγουρα αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς και όπως φαίνεται θα την έχει, μιας και διατηρεί συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο

Τώρα το μεγάλο ερώτημα πάει στους δύο κεντρικούς επιθετικούς που ήρθαν για να «ξυπνήσουν» την γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης και όντως βοήθησαν αρκετά. Οι Μραζ και Αντονίν χωρίς καμία αμφιβολία πρόσφεραν πολλά και έκαναν τι διαφορά.

Ο Σλοβάκος κατέγραψε 10 συμμετοχές και πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ κέρδισε όλους με τις εμφανίσεις του, καθώς έδειξε ότι έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας κλασικός φορ.

Ο 22χρονος Ισπανός επιθετικός που πλέον θα παίρνει θέση στον κατάλογο Α’ σημείωσε 12 συμμετοχές και πέτυχε τέσσερα γκολ. Σίγουρα με όσα έδειξε μέχρι στιγμής δικαιούται να παραμείνει και τη νέα χρονιά. 

Φυσικά το ερώτημα είναι κατά πόσο είναι δυνατόν να παραμείνουν τόσο και ο Μραζ αλλά και ο Αντονίν, αν οι ομάδες τους είναι διατεθειμένες να τους δώσουν για ακόμη μία χρονιά δανεικούς ή αν η Ανόρθωση μπορεί να τους αποκτήσει, κάτι που σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση