ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Οι εξελίξεις γύρω από τον Σίλντενφελντ

Έτοιμη η πρόταση της «κυρίας» για τον Γκόρντον

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Όπως έγινε γνωστό ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι και επίσημα προπονητής της Ανόρθωσης από έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο. Ο Γεωργιανός τεχνικός ξεκίνησε πριν από καιρό να τρέχει αρκετά θέματα στην «Κυρία». Ένας από τους πρώτιστους στόχους είναι και η παραμονή του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κετσπάγια εξέτασε το παρόν ρόστερ της ομάδας και είδε με πολύ θετικό μάτι τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται να υπάρχουν και εξελίξεις αφού φαίνεται πως η Ανόρθωση από την πλευρά της υπέβαλε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σίλντενφελντ.

Δείτε ακόμη: Ανόρθωση: Υπέγραψε και έρχεται ο Τιμούρ

Όπως έγινε γνωστό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστές έδειξε και η Ομόνοια με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή να καλείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του. Στην μάχη αυτή η Ανόρθωση έχει το πρώτο χέρι αφού ο κεντρικός αμυντικός παρουσιάζεται θετικός για την παραμονή του στην Ανόρθωση.

Μετά και τα σημερινά δεδομένα με την επισημοποίηση της επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να δώσει την δική του απάντηση μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X