ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Οι επαφές Σάντη-Πουλλαϊδη, ο Μουνιόθ και ο Λάρκου

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της «Κυρίας» στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα επεισόδια στο Απόλλων-Ανόρθωση: «Εκδόθηκε μια ανακοίνωση από το τμήμα που αφορά στα γεγονότα και που ασφαλώς τα καταδίκασε».

Για τις δηλώσεις Μουνιόθ: «Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να παραθέσουμε τα γεγονότα μέσα από την ανακοίνωση που εκδώσαμε. Δεν συνδέεται η αποχώρηση του κ. Μουνιόθ με τις διοικητικές αλλαγές προέκυψαν. Έγιναν επαφές για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, επαφές οι οποίες θα συνεχιστούν. Από εκεί και πέρα ότι δηλώνει ο ίδιος, είναι θέμα δικό του».

Αν ζητά ολόκληρο το ποσό που προνοεί το συμβόλαιο του: «Αυτή ήταν η αιτία που οι συζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα. Αν υπήρχε διάθεση να διαπραγματευτεί θα το κλείναμε μέχρι τώρα. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε να βρεθεί μια λύση. Όταν ένα θέμα πάρει διαστάσεις δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις τις οποίες πρέπει να αποσαφηνίζουμε. Αυτό κάνουμε και χτες».

Για τι επαφές με Λάρκου για την αποζημίωση: «Το οτιδήποτε υπάρχει, δεν είναι κάτι που θέλουμε να το αναφέρουμε δημόσια. Είναι κάποια πράγματα που τρέχουν».

Αν θα προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις παικτών: «Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν προκύψει οτιδήποτε θα το δημοσιοποιήσουμε».

Για τις επαφές Σάντη με Πουλλαΐδη: «Είναι συνεχείς οι επαφές μεταξύ των δυο. Όταν ολοκληρωθούν οι επαφές θα προχωρήσουμε σε ενημέρωση του κόσμου. Δεν απαραίτητο να συναντιόνται για να έχουν επαφή, έχουν επαφή με διάφορους τρόπους. Η ουσία είναι να φέρει κατάληξη η όλη διαδικασία των επαφών».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Η ομάδα επανήλθε σήμερα στις προπονήσεις. Περιμένουμε τους διεθνείς τις επόμενες μέρες. Ο Σάμπο, ο Χρυσοστόμου και ο Αμπαρτζουμιάν έχουν κάποια προβλήματα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά με την ομάδα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση