ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Οι Ελλαδίτες λύνουν τα χέρια του Τιμούρ

Καλτσάς και Μανθάτης προσφέρουν καλές επιλογές εκεί που της χρειάζεται η ομάδα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Μαζεύτηκαν πολλοί προπονητές στο «Αμμόχωστος» για το Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός, με αρκετούς να καταλαβαίνεις γιατί. Υπήρχε και ένας φαλακρός προπονητής στο γήπεδο, ο οποίος ούτε με τη Νέα Σαλαμίνα έχει να παίξει σύντομα, ούτε με τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια με…ελάχιστους θα παίξει μέχρι τον Οκτώβρη.

Χρειάζεται όμως να φορμάρει ένα σχήμα και για να το κάνεις αυτό πρέπει να πάρεις αποφάσεις με ποιους θα πορευτείς. Έρχονται και οι Σελίν, Μαργκάσα που τους υπολόγιζε για ενδεκάδα.

Ανόρθωση: Ούτε σαν σφήνα

Πρόκειται για τον Τιμούρ Κετσπάγια που είχε μια Δευτέρα ματσάκι και απλά πήγε να τσεκάρει τις ομάδες. Προσέξτε, ότι μόνο το προφανές: δυο αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Ο Τιμούρ παρατηρεί τα πάντα και ό,τι του αρέσει το σημειώνει και κάποια στιγμή θα μας το πει σε μια μεταγραφική ανακοίνωση. Όποιος θυμάται την πρώτη του θητεία καταλαβαίνει.

Όμως αυτά είναι για το μετά, το τώρα μετρά περισσότερο. Δεν είναι εύκολο να βρεις την ισορροπία στην ενδεκάδα και τη χημεία όταν δε δίνεις αγώνες και για αυτό δεν πρέπει να ξενίζει που μεσοεπιθετικά ψάχνεται ο κόουτς. Με την Ένωση είδαμε τους δυο Ελλαδίτες, Μανθάτης, Καλτσάς, να πλαισιώνουν τον Ντούρις και τα πήγαν αρκετά καλά. Αν κρίνεις από την απόδοση, τους ξεκινάς και με την Πάφο. Το 10αρι που δεν ήρθε ποτέ, το έχει στο ρόστερ της η ομάδα και λέγεται Ρούβεν Ράγιο. Έτσι, με ομάδες που θες να επιτεθείς μπορείς να χτίσεις μια τετράδα παικτών που να συνδυάζονται και να δημιουργούν προβλήματα σε κλειστές άμυνες. Στα πιο ζόρικα βλέπουμε.

Χρειάζεται όμως να φορμάρει ένα σχήμα και για να το κάνεις αυτό πρέπει να πάρεις αποφάσεις με ποιους θα πορευτείς. Έρχονται και οι Σελίν, Μαργκάσα που τους υπολόγιζε για ενδεκάδα. Θα μας πάρει καιρό να δούμε την Ανόρθωση που είχε στο μυαλό του ο Τιμούρ και το ζητούμενο είναι να μην πετάξει βαθμούς που να της κάνουν τη ζωή δύσκολη ως τότε.

Η απόδοση των δυο Ελλαδιτών, του δίνει μια καλή επιλογή για να βγει αυτό το «μεσοδιάστημα» μέχρι να αρχίσουν, επιτέλους, τα σερί παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X