ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Οι «εφεδρείες» δήλωσαν παρούσες

Στην πιο ευρεία νίκη της καλοκαιρινής προετοιμασίας έφτασε η «Μεγάλη Κυρία»

Σε αντίθεση με τα τρία προηγούμενα φιλικά προετοιμασίας επί κυπριακού εδάφους και μετά την επιστροφή από την Ολλανδία, η Ανόρθωση ξεδίπλωσε τις επιθετικές της αρετές και με τρεις διαφορετικούς σκόρερς, επικράτησε με 0-4 της Αναγέννησης Δερύνειας. Το νέο οδοιπορικό στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου χαρακτηρίστηκε από μια διαφορετική προσέγγιση από πλευράς του Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος λόγω και των τραυματισμών, επέλεξε να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι με τα τωρινά δεδομένα, δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες ώστε να πάρουν άμεσα φανέλα βασικού.

Αν και το τεστ ήταν απέναντι σε μιαν ασθενέστερη ομάδα η οποία δεν έχει τον αγωνιστικό ρυθμό των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, το στοιχείο το οποίο ξεχώρισε ήταν η διάθεση του Τορνίκε Οκριασβίλι σε ρόλο οργανωτικού μέσου, βρίσκοντας το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δις, με επίκαιρες τοποθετήσεις. Θετικό πρόσημο και για τον Νίκα Κατσαράβα, όσο κι αν οι φήμες τον φέρνουν κοντά στην πόρτα της εξόδου, ο οποίος και σκόραρε και έδειξε διάθεση να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, καταγράφοντας και μιαν τελική πάσα προς τον συμπατριώτη του μέσο.

Θετικό πρόσημο και για τον Νίκα Κατσαράβα

Ο 51χρονος τεχνικός έχει λόγους να χαμογελάει και για την εμφάνιση του Παύλου Κορρέα ο οποίος ήταν ο μοναδικός ο οποίος αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης, έχοντας και αυτός μιαν (μακρινή) ασίστ προς τον Γιώργο Μανθάτη, «επιβιώνοντας» μαζί με τον Κώστα Πηλέα από την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι επέστρεψαν από δανεισμό. Πλέον απομένει ακόμη μια φιλική αναμέτρηση πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων κόντρα στην Πάφο FC, η οποία θεωρείται και η πρόβα τζενεράλε πριν την πρώτη μάχη με την ΑΕΛ στη Λεμεσό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X