ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Οι απαντήσεις, ο προβληματισμός και η αναμενόμενη στροφή

Νέα προσέγγιση προς Χρίστο Πουλλαϊδη αποφάσισαν τα μέλη του σωματείου

Κυριάκος Τοφή

Πέραν των τριών ωρών κράτησε η χθεσινή (18/4) έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου Ανόρθωση, η οποία επιχείρησε να ρίξει φως στις εξελίξεις όχι μόνο των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και όλης της σεζόν. Ο πρόεδρος του σωματείου, Λούης Λοϊζου επιχείρησε μιαν ιστορική αναδρομή από το 2016 και έπειτα, προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που είχαν να κάνουν με το περιβόητο μνημόνιο συναντίληψης, τις διαπραγματεύσεις με τον Χρίστο Πουλλαϊδη και τη δράση του Ανδρέα Παντελή.

Κάποιες τοποθετήσεις ικανοποίησαν και ήταν στα πλαίσια της λογικής, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το MoU ήταν εμπιστευτικό, δικαιολογώντας έτσι τα «βέλη» περί μυστικοπάθειας και κοινοποίησης στα μέλη του σωματείου στις 12 Απριλίου, όταν αυτό αποσύρθηκε.

Κάποιες άλλες δεν ικανοποίησαν (και τόσο) όπως για παράδειγμα οι προφορικές παρατηρήσεις προς τον Ανδρέα Παντελή για την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων με τον τελευταίο ουσιαστικά να εκτοξεύει απειλές και να προκαλεί τον Λούη Λοϊζου να βγει στον κόσμο και να ανακοινώσει ότι φρενάρει τον προγραμματισμό.

Προέκυψαν δε και… «λαβράκια» αφού για την περιβόητη υπόθεση Νίκα Κατσαράβα και τις 400 χιλιάσες ευρώ οι οποίες δεσμεύτηκαν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή χωρίς συμβόλαιο με άλλη ομάδα, ο Ανδρέας Παντελή είχε δηλώσει ότι θα αναλάβει προσωπικά το χρέος κι αυτό θα καλυφθεί από την μεταπώλησή του στην Σπαρτάκ Μόσχας. Μάλιστα κυκλοφόρησε και η φήμη ότι τόσο ο πρώην πρόεδρος της εταιρίας, όσο και ο στένος του τότε συνεργάτες Κυριακός Γιάγκου, είχαν υπογράψει σχετικό έγγραφο δεσμευόμενοι να αποπληρώσουν οποιεσδήποτε απαιτήσεις.

Το τέλος της βραδιάς βρήκε τον επίτιμο πρόεδρο Κίκη Κωνσταντίνου να καλεί σε ενότητα αλλά και σύσταση τριμελούς επιτροπής για επαναδιαπραγμάτευση με τον Χρίστο Πουλλαϊδη. Οι προθέσεις του τελευταίου είναι άγνωστες καθώς από τη μια ο ίδιος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και από την άλλη, είχε εκπροσώπους ώστε να πληροφορηθεί για όλα όσα συνέβησαν στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους».

Ταυτόχρονα οι υποθέσεις στο οικονομικό κομμάτι τρέχουν με τους Ρώσους της Όρενμπουργκ να αναμένουν χθες δόση 150 χιλιάδων ευρώ η οποία είναι άγνωστο αν έχει καταβληθεί και τον Ρικάρντο Λαβόρδε να δίνει προθεσμία ενός μήνα για καταβολή των φετινών δεδουλευμένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X