ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Οι 250 χιλιάδες και η επιμονή του Χρίστου Πουλλαϊδη

Ο μεγαλομέτοχος εξετάζει εις βάθος τις δραστηριότητες της τελευταίας διετίας με τον Ανδρέα Παντελή στον προεδρικό θώκο

Το τέλος της περσινής σεζόν είχε κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό άρωμα στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» καθώς η αστάθεια σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, είχε καταστήσει κάθε αγώνα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ως μια βασανιστική διαδικασία. Μια σημαντική αλλαγή η οποία επιτεύχθηκε ακόμα και πριν την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος, ήταν η αποχώρηση του Ανδρέα Παντελή από τον προεδρικό θώκο της εταιρίας με την σφραγίδα της «αποτυχίας».

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, η αδυναμία της ομάδας της Αμμοχώστου να συμμετάσχει στο πρώτο γκρουπ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της ήταν ένα φανερό σημάδι της κατρακύλας. Από εκεί και πέρα και όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, αυτό επιβαρρύνθηκε ιδιαίτερα και ποικιλοτρόπως μιας και οι «αμαρτίες» της τελευταίας διετίας πληρώνονται κυριολεκτικά και μεταφορικά ακόμη και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Η εμπειρία του Σαντίκ και η πίστη του Κετσπάγια

Από πλευράς Χρίστου Πουλλαϊδη υπήρξε από την πρώτη στιγμή η αποφασιστικότητα για διερεύνση των όσον έφεραν την εταιρία σε δυσμενή θέση και μάλιστα ο έλεγχος αυτός ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για επιστροφή του στο προσκήνιο. Ως γνωστόν, έχει διαπιστωθεί ότι ποσό της τάξης των 250 χιλιάδων δεν είναι δικαιολογημένο και το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το όφελος από την μεταγραφή του Αμπντουλάχι Σιβού στην τουρκική Μπούρσασπορ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X