ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ο «χαμένος» Λάζαρος μπορεί να προσφέρει

Άξιων απορίας το γεγονός ότι ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός δεν παίρνει αρκετό χρόνο επί εποχής Μουνιόθ

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ανόρθωση δεν τα κατάφερε κόντρα στον Άρη και επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 2-0 σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν άσχημη, όμως της έλειπε η ουσία που ήταν το γκολ.

Μπορεί η Ανόρθωση με την άφιξη του Σίσκο Μουνιόθ να παρουσίασε μία βελτίωση, όμως το πρόβλημα στην μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχει και το παράξενο είναι πως ένας παίκτης όπως τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που μπορεί να δώσει βοήθειες στην ομάδα, με το που ήρθε ο Ισπανός κόουτς κατέγραψε ελάχιστα λεπτά.

Συγκεκριμένα ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με την Πάφο στις 10 Νοεμβρίου, σχεδόν ένα μήνα πριν και ακόμη και τότε αγωνίστηκε μόλις 26 λεπτά και από τότε δεν έχει καταγράψει συμμετοχή, ενώ ένα παιχνίδι πριν με τη Νέα Σαλαμίνα κατέγραψε μόλις δύο λεπτά.

Αυτό είναι άξιων απορίας για ποιο λόγο ένας παίκτης όπως τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μην μπαίνει στο παιχνίδι ούτε καν ως αλλαγή, ειδικά όταν η ομάδα χρειάζεται γκολ για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Μέχρι στιγμής ο Λάζαρος αγωνίστηκε σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα, καταγράφοντας σύνολο 314 λεπτά, ενώ στο Κύπελλο αγωνίστηκε ως αλλαγή μόλις για 22 λεπτά.

Σίγουρα ο Λάζαρος είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά στην Ανόρθωση και αυτό φάνηκε πέρσι καθώς σε 44 συμμετοχές πέτυχε 15 γκολ, στατιστικά που φανερώνουν τις δυνατότητες που έχει ο Ελλαδίτης και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση