ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζαρος: Ο Πανσερραϊκός και η απάντηση Σάντη για το μέλλον του

Τι ισχύει με τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ένα θέμα το οποίο εκκρεμεί στην Ανόρθωση είναι αυτό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και αν θα επιστρέψει τελικά ή όχι με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός διατηρεί συμβόλαιο με την «Κυρία» μέχρι τον Μάιο του 2023 και θυμίζουμε ότι τέθηκε εκτός πλάνων από τον Σίσκο Μουνιόθ. Όμως μετά την αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού ο Λάζαρος δεν επέστρεψε στην ομάδα, παραμένοντας εκτός μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες δημοσίευμα από την Ελλάδα αναφέρθηκε στον έμπειρο παίκτη και το γεγονός ότι ο Πανσερραϊκός κατέθεσε πρόταση στον ίδιο για να τον αποκτήσει (δείτε ΕΔΩ). Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λάζαρος δεν έχει ως προτεραιότητα την ομάδα των Σερρών αλλά θέλει να παραμείνει στην Ανόρθωση, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο και να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.  

Ο Ανδρέας Σάντης στη σημερινή συνέντευξη τύπου ρωτήθηκε για τον Ελλαδίτη και έδωσε την απάντηση του: 

«Είμαστε σε επαφές μαζί του. Σεβόμαστε τον Λάζαρο όπως σεβόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Θα το δούμε μαζί το θέμα. Σημασία έχει το καλύτερο για την δική μας ομάδα. Θέλουμε να κρατάμε φίλους, να υπάρχει πάντα η πόρτα ανοικτή. Το ποδόσφαιρο είναι ρευστό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση