ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Τα ηνία στον Σάντη (Τα 8+3 μέλη του Δ.Σ)

Επίσημα θα αναλάβει τα ηνία της προεδρίας της εταιρείας

Σημαντική μέρα η σημερινή για την Ανόρθωση, καθώς στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Έκακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, όπου ο Ανδρέας Σάντης και επίσημα θα πάρει τα ηνία της προεδρίας.

Η «Κύρια» ήδη έχει μπει σε νέα εποχή, με τον Σάντη να είναι ο πέμπτος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της, μετά τους Ανδρέα Παντελή, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, Ευγένιο Χαμπουλλά και Χρίστο Πουλλαΐδη (δύο θητείες).

Στη σημερινή συνέλευση θα γίνουν ομιλίες πρώτα από τον Χρίστο Πουλλαΐδη, ο οποίος θα κάνει τον απολογισμό του, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει ο διάδοχος του Ανδρέας Σάντης. Από εκεί και πέρα θα γίνει η τυπική εκλογή των μελών του διοικητικού συμβουλίου, καθώς ήδη έχει καταρτιστεί ο συνδυασμός του Σάντη και στηρίζεται από τους μετόχους. Εκ μέρους του σωματείου θα είναι ο εκτελεστικός σύμβουλος γραμματέας Μιχάλης Νεοφύτου, ο οποίος θα στηρίξει την υποψήφια του Ανδρέα Σάντη. 

Συγκεκριμένα το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας της Ανόρθωσης θα αποτελείται από οκτώ άτομα της εταιρείας και τρία του σωματείου, όπως προνοεί το καταστατικό.

Τα άτομο, το οποίο θα είναι το δεξί χέρι του Ανδρέα Σάντη θα είναι ο υπεύθυνος τμήματος Χάντμπολ Ανδρέας Ανδρέου, ο οποίος είναι ο μόνος που συνεχίζει από το διοικητικό συμβούλιο του Πουλλαΐδη και θα έχει το ρόλο του αναπληρωτή προέδρου. Πέραν του Ανδρέου στο συμβούλιο θα βρίσκονται οι Π. Χατζηχριστοφή, Θ. Θεοδούλου, Κ. Ανδρέου, Λ. Πολυκάρπου και Δ. Σύζινος.

Από πλευράς σωματείου τα άτομα τα οποία θα είναι στο Δ.Σ της εταιρείας είναι οι Ιάκωβος Βορκάς, Σάββας Κουμής και Ανδρέας Χατζηλούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση