ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο Πουλλαίδης είναι εδώ!!!

Η παρουσία του στη συνέλευση δεν είναι καθόλου τυχαία

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Είναι κάτι μαλακίες που κάνουμε σ’ αυτό το τόπο που ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τη θεωρία περί «αυτόματου πιλότου».  Να σου εξηγήσω και για το γιατί. Η μνήμη μας ή αν θες η αξιολόγηση της σημαντικότητας των πραγμάτων είναι τέτοια όπως της γιαγιάς μου σχετικά με τους προβληματισμούς της Γκρέτα Τούνμπερκ για την καταστροφή του περιβάλλοντος. 

Όλοι μιλάν για την Ανόρθωση, τον Χαμπουλά, τον Τιμούρ, τον Ράγιος ή τον Μαρκάσα και τον Οκριασβίλι και έχουν θέσει το σημαντικότερο κεφάλαιο της φετινής προσπάθειας στο περιθώριο. Άμα κιόλας το συνεχίσουμε έτσι, θ’ ακούμε Πουλλαίδης και θα πηγαίνει το μυαλό μας σε κανένα συγγενή ή συμμαθητή στην Α’ Λυκείου.

Περίεργος δεν είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις; Τώρα να μου πεις είναι και η δική του επιλογή το ν’ απέχει γενικώς και κυρίως από τη δημόσια σφαίρα. Γούστο του και πέρα για πέρα σεβαστό.

Γίνεται όμως να διεξάγεται η Γενική Συνέλευση της εταιρείας και να μην υπάρχει αναφορά  ως επι των πλείστων στον κύριο μέτοχο ή τέλος πάντων στον βασικό οικονομικό χρηματοδότη της; Μόνο στην Κύπρο.

‘Όπως και να έχει, ο καθένας το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Εμείς εδώ σκεφτήκαμε ότι ρεπορτάζ για τη Γενική Συνέλευση θα ήταν χωρίς νόημα άμα δεν περιλαμβάνει τ’ όνομα του Χρήστου Πουλλαίδη. 

Επί τούτου, το ψάξαμε από δω, το ψάξαμε από κει μάθαμε κιόλας ότι επέσπευσε το ταξίδι του στην Κύπρο ακριβώς για να δώσει το παρόν του σ’ ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός.Γιατί άμα μιλάγαμε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς τον άνθρωπο που εγγυάται την οικονομική σταθερότητα του οικοδομήματος, τότε κανείς δεν θα  έπρεπε να μας πάρει στα σοβαρά.

Ο κύριος Πουλλαίδης ορθώς βρέθηκε στη Συνέλευση ακριβώς για ν’ αποκτήσει βαρύτητα στο γεγονός. Οι πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν ότι πρόκειται να συμμετάσχει στο άνοιγμα του κεφαλαίου που έχει οριστεί στα πέντε εκατομμύρια.

Ως γνωστό χθες αποφασίστηκε η έκδοση μιας νέας κλάσης μετοχών εν ονόματι Champion. Όπως μαθαίνουμε μόλις ξεπεραστούν οι διαδικασίες για την έκδοση, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες δέκα μέρες, το κοινό ή οι επενδυτές θα μπορούν να αγοράσουν περιμένοντας την επένδυση τους ν’ αυγατίσει.

Και θ’ αυγατίσει σε περίπτωση που η ομάδα καταξιωθεί ή καταφέρει να εισέλθει και πάλι σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όπως τουλάχιστον διαφάνηκε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, οι ενδείξεις ως προς το ενδιαφέρον για τις μετοχές είναι πέρα για πέρα θετικές αφού πολλοί εξέφρασαν το ενδιαφέρον να τσοντάρουν τα λεφτά τους μήπως και τα επόμενα χρόνια, τα πάρουν πίσω με το παραπάνω.

Από κει και πέρα, ο βασικός χρηματοδότης της Ανόρθωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συν- Ανορθωσιάτες, ανταλλάσσοντας απόψεις για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας.

Κουβέντα αναμένεται να έχει και με τον Τιμούρ Κετσπάγια ίσως και με τους παίκτες θέλοντας έτσι να τους στείλει το μήνυμα ότι η επαγγελματική ισορροπία στην Ανόρθωση διατηρείται και εξασφαλίζεται με την παρουσία του.

Κάτι που σχεδόν όλοι έχουμε ξεχάσει και καλό θα ήταν καμία φορά μέσα, μέσα να υπενθυμίζουμε ότι χωρίς αυτόν ή την οικονομική του ισχύ, η Ανόρθωση θα ήταν σε εκείνα τα επικίνδυνα μονοπάτια που χρόνια τώρα πορευόταν.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X