ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο νόμος του «Παπ»

Ο κόσμος έσπρωξε την «Κυρία» σε ακόμη μια μεγάλη νίκη

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Πολλοί στην Ανόρθωση έβλεπαν την σημερινή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ ως παιχνίδι της χρονιάς, διότι είχες απέναντι σου τον μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρονιά και με μια νίκη εναντίον του θα έκλεινες πάρα πολλά στόματα . Μέχρι τώρα η ομάδα της Αμμοχώστου, απέδειξε σε πολλούς ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, αλλά με την σημερινή της νίκη έπεισε και τον τελευταίο άνθρωπο που δεν το πίστευε.

Οι προϊστορία πριν την αναμέτρηση έλεγε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου στα τελευταία δέκα ματς στο «Παπ» δεν κέρδισε κανένα, με την τελευταία νίκη να είναι 18  Μαΐου το 2013. Το φετινό σύνολο παιχτών με καθοδηγητή των Τιμούρ, απέδειξε ότι δεν καταλαμβάνει τίποτα, σπάζοντας ακόμη μια κακή παράδοση για την ομάδα.

Οι παίχτες του Γεωργιανού μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς υπερβολή μασούσαν σίδερα. Απ’ το πρώτο κιόλας λεπτό έδειξαν ότι θέλουν την νίκη, πράγμα που το διαπιστώναμε σε κάθε μονομαχία. Το πιο εντυπωσιακό που κατάφεραν οι παίχτες του Τιμούρ είναι ότι δεν απειλήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ εκτός από μια φορά και αυτή ήταν εκτός στόχου. Πολύ εντυπωσιακό το στατιστικό αυτό που δείχνει την εκπληκτική μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας.

Απόψε η ομάδα του Τιιμούρ είχε το πάθος και τον τσαμπουκά, που δεν παρουσίασαν σε κανένα σημείο οι παίχτες των γαλαζοκιτρίνων και σε συνδυασμό με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας, ήρθε το μεγάλό διπλό.

Για ακόμα μια φόρα επιβεβαιώθηκε ότι φέτος η «Κυρία» μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει άλλη δυναμική και μπορεί να κερδίζει τον οποιονδήποτε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Κυρία στο «Παπ» μετράει μόλις μια ισοπαλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X