ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ο Λάζαρος και οι πιθανότητες...

Το ενδιαφέρον και το εμπόδιο για τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό

Χάρης Χαρίτωνος

Αν υιοθετήσουμε αυτά που τονίζουν οι συναδέλφοι εξ Ελλάδος από χθες το απόγευμα, τότε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενδιαφέρει την Ανόρθωση, ενόψει της νέας σεζόν. Σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτό το φημολογούμενο ενδιαφέρον, μένει να διαφανεί. Φτάνει να υπάρχει μια δόση αλήθειας στο όλο θέμα…

Η αξία και η ποιότητα του Ελλαδίτη ακραίου μεσοεπιθετικού είναι γνωστή και δεδομένη σε όλους και ενδεχόμενη απόκτησή του από την ομάδα της Αμμοχώστου θα την ισχυροποιούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη προ μερικών μηνών, τον είχε φέρει πολύ πίσω, όμως αποθεραπεύτηκε πλήρως και έπαιξε σε μερικά παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά, προ κορωνοϊού.

Ένα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας είναι πως ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει πολύ καλά τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, από την κοινή τους συνύπαρξη για μερικό χρονικό διάστημα στην ΑΕΚ Αθηνών τη σεζόν 2016/17. Ο Λάζαρος πήγε στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Ελλάς Βερόνα, στα τέλη Αυγούστου και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γεωργιανού τεχνικού.

Το αν θα συνεργαστούν ξανά στο νησί μας, μένει να φανεί. «Εμπόδιο», για την ώρα, αποτελούν οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Λάζαρου, τις οποίες ίσως να μην μπορεί να καλύψει η Ανόρθωση. Θα χρειαστεί, ίσως, μια οικονομική υπέρβαση για να γίνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το ενδιαφέρον, πάντως, φαντάζει υπαρκτό και δεδομένο, καθώς είναι ένας ποδoσφαιριστής που θα ταίριαζε απόλυτα στο πλάνο και στη φιλοσοφία του Τιμούρ. Το αν θα γίνει ο «γάμος», εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Η Ανόρθωση έχει τις δικές της πιθανότητες σε θεωρητικό επίπεδο, όσο δύσκολο και αν είναι το εγχείρημα...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X