ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ο κουμανταδόρος που έψαχνε ο Κετσπάγια

Ο Ρούμπεν Ράγιο τα πήγε περίφημα αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση

Η έλευση του Τορνίκε Οκριασβίλι και το γεγονός ότι ο συμπατριώτης του Τιμούρ Κετσπάγια αγωνιζόταν ως επί το πλείστον ως επιτελικός μέσος, δημιούργησε το ερώτημα του κατά πόσον ο Ρούμπεν Ράγιο θα ήταν χρήσιμος στον Γεωργιανό τεχνικό, λαμβάνοντας υπόψη και το ψηλό συμβόλαιό του, το οποίο τον ανάγει αυτόματα σε πρωτοκλασάτη μονάδα. Προς έκπληξη όλων, ο 51χρονος προπονητής έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας ότι προόριζε τον συμπατριώτη του αλλά και τον Ισπανό για τα άκρα της επίθεσης, εκεί όπου αγωνίστηκαν στα πλείστα τεστ πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μάλιστα ο Τορνίκε Οκριασβίλι πήρε φανέλα βασικού στο αριστερό και ο Ρούμπεν Ράγιο στο δεξί άκρο της γραμμής κρούσης με αντίπαλο την ΑΕΛ, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να επιλέγει μια πιο συμπαγή μεσαία γραμμή με τους Κωστάκη Αρτυματά, Μουρτάζ Νταουσβίλι και Θεόδωρο Βασιλακάκη. Ο αγώνας στο «Τάσος Μάρκου» συνοδεύτηκε από την ανάγκη για περισσότερη δημιουργία από τον άξονα και έτσι ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» έριξε τον Ισπανό στον άξονα και τη φυσική του θέση, προσδίδοντας μάλιστα ακόμη περισσότερη ευχέρεια στην κυκλοφορία της μπάλας με την παρουσία του Έρβιν Κοφί.

Διαβάστε επίσης: Ο καλός «κλέφτης» στον άξονα φαίνεται

Κατά γενική ομολογία, ο Ρούμπεν Ράγιο πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, δείχνοντας αναγεννήμενος, με κίνητρο αλλά και διάθεση να εξυπηρετήσει το πλάνο του νέου του προπονητή. Κι αν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Τιμούρ Κετσπάγια ήλπιζε σε αποχώρηση του Νίκα Κατσαράβα ώστε να προχωρήσει σε απόκτηση επιτελικού μέσου, εν τέλει η λύση τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, ήταν η προφανής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X