ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ο Αρτυματάς και η σφήνα ανάμεσα στην τριάδα

Νταουσβίλι, Μαργκάσα και Βασιλακάκης έχουν κλείσει θέση στη μεσαία γραμμή

Η επιμονή της Ανόρθωσης και του Τιμούρ Κετσπάγια στην περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά, απέδωσε καρπούς καθώς λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο διεθνής μέσος προστέθηκε στο ρόστερ. Ως γνωστόν οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και εκείνο το δείγμα ήταν αρκετό για τον 51χρονο τεχνικό ώστοσο να δείξει την απαραίτητα υπομονή μέχρι να τελεσφορήσει η μετακίνησή του στο «Αντώνης Καρράς».

Βέβαια ο αδελφός του Παναγιώτη Αρτυματά δεν μπορεί σε καμίαν περίπτωση να αισθάνεται σίγουρος για μια θέση στο αρχικό σχήμα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει να δουλεύει με συγκεκριμένα τριάδα, βάση και των φιλικών προετοιμασίας. Μουρτάζ Νταουσβίλι, Ρενάτο Μαργκάσα και Θεόδωρος Βασιλακάκης κλέβουν μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, βολεύοντας μάλιστα και την τακτική του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ράγιο, ο Οκριασβίλι και η επιθετική γραμμή

Σαφέστατα και ο Κωστάκης Αρτυματάς είναι παρόμοιος τύπου ποδοσφαιριστές με τους προαναφερθέντες, έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία τα οποία οφείλει να προβάλει προκειμένου να καταφέρει να μπει σφήνα ανάμεσά τους. Το στοιχείο το οποίο προκύπτει από τους αγώνες με Ζάμαλεκ, Εθνικό Άχνας και Go Aheead Eagles, είναι ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν δείχνει προτίμηση σε ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί «δεκάρι», επιθυμώντας οι τρεις μονάδες στον άξονα να συνεισφέρουν στο αμυντικό κομμάτι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο κόσμος της Ανόρθωσης σε παιχνίδι το 2013

Απόβαση…

Μαζική εξόρμηση στην πρωτεύουσα από τους φίλους της Ανόρθωσης
 |  HOT SPOT
X