ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Νέα χορηγική συνεργασία

Η Island Oil Ltd είναι ένας σημαντικός και απόλυτα αναγνωρισμένος παίκτης στην παγκόσμια αγορά καυσίμων

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Island Oil.

Αναλυτικά:

Πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία, που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να διατηρεί την έδρα της Λεμεσό, αλλά σήμερα δραστηριοποιείται πια σε 6 χώρες συνολικά (Κύπρο, Ρουμανία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ελλάδα και Σιγκαπούρη) προσφέροντας υπηρεσίες που περιστρέφονται γύρω από δραστηριότητες στη θάλασσα (από την προμήθεια καυσίμων, μέχρι τη διαχείριση πλοίων και την προμήθεια ανταλλακτικών πλοίων).

Η καθημερινή επαφή με τη θαλάσσια ζωή είχε σαν αναπόφευκτη προέκταση την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης σχέσης θαυμασμού και σεβασμού προς το στοιχείο αυτό, πράγμα που οδήγησε και στη συμμετοχή της σε οργανισμούς όπως η CYMEPA, ενώ έχει αναλάβει ενεργό ρόλο και στην αντιμετώπιση ατυχημάτων που προκαλούν πετρελαιοκηλίδες, σε συνεργασία με το EMSA (European Maritime Safety Agency). Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που έχει το γαλάζιο στη διαμόρφωση της ταυτότητας της Λεμεσού, η Island Oil αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα κίνηση για τη στήριξη και περαιτέρω ανάδειξη αυτού του ξεχωριστού πλεονεκτήματος της πόλης.

Η Island Oil Ltd είναι ένας σημαντικός και απόλυτα αναγνωρισμένος παίκτης στην παγκόσμια αγορά καυσίμων. Αυτό έχει επιτευχθεί με μια προσέγγιση που έχει ως βάση τον πελάτη, την ισχυρή οικονομική διαχείριση, την συνεχιζόμενη ανάπτυξη που παρουσιάζει αλλά και την εξειδικευμένη και εκπαιδευμένη ομάδα επαγγελματιών που διαθέτει.

Καλωσορίζουμε την Island Oil στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και την ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και προσφορά της.

Τμήμα Μάρκετινγκ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X