ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Νέα συνάντηση Σάντη-Πουλλαΐδη

Τα δύο σημαντικά θέματα που θα συζητήσουν ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας»

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Νέα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέα Σάντη, και τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη έχει προγραμματιστεί το ερχόμενο Σάββατο. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση των δυο ανδρών όπου στόχος είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε σχέση με τις εκκρεμότητες της φετινής χρονιάς αλλά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Κυρίας».

Θυμίζουμε πως Σάντης και Πουλλαΐδης είχαν συναντηθεί μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα «θέλω» τους και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από τότε η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σχεδόν καθημερινή, ωστόσο το Σάββατο οι δυο τους συμφώνησαν πως θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με υπάρξει «λευκός καπνός» για το διοικητικό μέλλον της ομάδας.

Επί της ουσίας μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι εκκρεμότητες στο οικονομικό κομμάτι, οι περσινές αποζημιώσεις αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με το ποσό που υπολείπεται φέτος για να καλυφθεί η χρονιά.

Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ανδρέα Σάντη το πόσο που χρειάζεται η Ανόρθωση είναι γύρω στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα είχε αναφέρει πως ο μεγαλομέτοχος δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει ολόκληρο το πόσο.

Πέραν τούτου η συζήτηση θα εστιάσει και στο μετοχικό πακέτο του Χρήστου Πουλλαΐδη. Ο Σάντης δήλωσε επίσημα ότι θέλει να αναλάβει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας μαζί με το συμβούλιο του και άλλους εξωδιοικητικούς παράγοντες κι επί αυτού αξιολογεί τα «θέλω» του Χρήστου Πουλλαΐδη προκειμένου να παραχωρήσει τις μετοχές.

Στόχος των δυο πλευρών είναι το θέμα να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται προκειμένου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη μέρα και να εστιάσει στη νέα σεζόν.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση