ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Να τελειώσει την δουλειά

Σκορ πρόκρισης από σήμερα θέλουν στην «Κυρία»

Ντεμπούτο στο θεσμό του κυπέλλου για την Ανόρθωση σήμερα (17:00), καθώς στην πρώτη φάση είχε κληρωθεί ανάμεσα στις τυχερές ομάδες και πέρασε χωρίς αγώνα. Η φετινή της πορεία ξεκινάει από το Μακάρειο έχοντας ως αντίπαλο τον Ολυμπιακού, μια αρκετά ποιοτική και σκληροτράχηλη ομάδα.

Ο θεσμός του κυπέλου, ενδιαφέρει πάρα πολύ την ομάδα του Τιμούρ καθώς είναι μια διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά και φέτος ευελπιστεί σε μια διαφορετική πορεία.

Η ομάδα πάει στην Λευκωσία με πολλές και σημαντικές απουσίες, αφού το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να έφερε μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά την επιβάρυνε και με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Τιμούρ στο σημερινό αγώνα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ράγιος, Μαρκάσα, Λόρια, Οκριασβίλι και Ιωάννου. Πολλές και βασικές οι απουσίες για τον Γεωργιανό τεχνικό αλλά στις τάξεις της ομάδα επικρατεί αισιοδοξία ότι αυτοί που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η αυριανή ενδεκάδα δεν μπορεί να προβλεφθεί εύκολα αφού ο τεχνικός της «Κυρίας» αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, μοναδική σκέψη όλων στο «κυανόλευκό» στρατόπεδο είναι η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη πάρα τις απουσιες και να καταφέρει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα κιόλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X