ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Να βγει και πάλι μπροστά

Όταν και αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει ξανά ο Ράγιος είναι παίκτης κλειδί

Ο Ρούμπεν Ράγιος αποτελεί σημείο αναφοράς στο φετινό μας πρωτάθλημα. Ποδοσφαιριστής που σε μεγάλο βαθμό οφείλει πολλά η Ανόρθωση, μιας και είναι το πρώτο βιολί με 14 τέρματα και 7 ασσίστ.

Ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο Ισπανός όχι μόνο είχε κέφια αλλά μάλλον διένυε την καλύτερη φάση της καριέρας του. Οι φίλοι της ομάδας ήξεραν πως θα μπει στο γήπεδο και είτε θα σκοράρει, είτε θα σερβίρει, δεν υπήρχε κάτι άλλο.

Στο δεύτερο μισό η απόδοση του δεν ήταν η ίδια, όμως η αλήθεια είναι πως στα τελευταία παιχνίδια έδειξε σιγά σιγά να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό. Όταν και αν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, ο Ρούμπεν Ράγιος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα απ’ τα στατιστικά πάντως που ξεχωρίζει για τον Ρούμπεν Ράγιος είναι πως απ’ τα 17 παιχνίδια που σκόραρε η Ανόρθωση στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε στα 6 από αυτά το πρώτο τέρμα της ομάδας. Δηλαδή στο 35% των αγώνων που σκοράρει η «Κυρία» ο Ράγιος είναι αυτός που ανοίγει το σκορ, ενώ την ίδια ώρα έχει συμμετοχή σχεδόν στο 50% των τερμάτων της ομάδας του. Και αναφερόμαστε σε δεκάρι και όχι επιθετικό.

Τα νούμερα του Ισπανού είναι εντυπωσιακά και στην «Κυρία» ευελπιστούν πως θα όταν με το καλό αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, θα βγει για ακόμη μια φορά μπροστά ο Ράγιος και θα οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X