ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Αξίζεις; Απόδειξέ το!

Να εκμετελλευτεί την ευκαιρία και να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Όπως όλα δείχνουν στην Ανόρθωση δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Έλληνα δεξιού οπισθοφύλακα Γιώργου Γκαλίτσιου. Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε τραυματίας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και υπολογίζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 10 περίπου μέρες.

Στο κεφάλι του Γεωργιανού σίγουρα θα έρχονται πολλές σκέψεις και σενάρια για να αναπλήρωση την συγκεκριμένη θέση. Αυτό όμως που πιθανόν θα κάνει είναι να εμπιστευτεί εκ νέου τον νεαρό Μιχάλη Ιωάννου, όπως έκανε και στον αγώνα στην Αρένα και μας ξάφνιασε όλους.

Ο νεαρός Κύπριος μέσος βαπτίστηκε από τον προπονητή του δεξιός μπακ και δεν τα πήγε και άσχημα. Πέρασε στον αγώνα στο 78΄ τελειώνοντας την αναμέτρηση με ένα αρκετά θετικό πρόσημο.

Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Μιχάλης, δεν μετρά αρκετές συμμετοχές και δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γεωργιανού τεχνικού. Για να λεμέ και την αλήθεια ο μικρός αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και στην φετινή Ανόρθωση, η μεσαία γραμμή έχει αρκετό βάθος αλλά και αρκετή ποιότητα, πράγμα που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργου του νεαρού για να πάρει παιχνίδια πάνω του.

Στον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΛ όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση του τραυματία Γκαλίτσιου, εκτός και αν ο Γεωργιανός ανακατέψει την τράπουλα του και βρει κάποια άλλη λύση. Σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού, θα πρέπει να αρπάξει την εύκαιρα από τα μαλλιά και αποδείξει ότι πραγματικά αξίζει να έχει μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

Ο μικρός έχει αρκετό ταλέντο, το μόνο που μένει είναι να το βγάλει και στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο που στην περσινή χρονιά κατέγραψε 16 συμμέτοχες και πηρέ κλήση και στην Εθνική ομάδα, σε μια τόσο νεαρή ηλικία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο κόσμος της Ανόρθωσης σε παιχνίδι το 2013

Απόβαση…

Μαζική εξόρμηση στην πρωτεύουσα από τους φίλους της Ανόρθωσης
 |  HOT SPOT
X