ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μόνος του... και όλοι τους

Άλλη κλάση ο Γεωργιανός

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Θα καταντήσουμε γραφικοί, αλλά δεν πειράζει, χαλάλι του. Ο άνθρωπος είναι παικταράς και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Δεν ήταν μόνο το πανέμορφο γκολ που πέτυχε, αλλά με το κάθε ακούμπημα της μπάλας φαίνεται η αξία του.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι της «Κυρίας» έδειξε την μεγάλη του ποιότητα, που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους.

Πραγματικά, σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού φαινόταν ότι έπαιζε μόνος του τον Απόλλωνα και δεν είναι καθόλου υπερβολή. Με τον τρόπο που χειριζόταν την μπάλα, που ανέβαζε και κατέβαζε τον ρυθμό, ήταν το κάτι άλλο.

Κρίμα που η Ανόρθωση τον στερήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς με αυτόν στο γήπεδο, σίγουρα η συγκομιδή βαθμών θα ήταν μεγαλύτερη.

Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς του Γεωργιανού. 9 γκολ, σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, προερχόμενος μάλιστα από μεγάλη αποχή.

Είναι φανερό ότι άλλη Ανόρθωση βλέπουμε με τον Οκριασβίλι στο γήπεδο και διαφορετική όταν δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Όσο είναι μέσα, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση