ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μονόδρομος η πρόκριση

Με αρκετές διαφοροποιήσεις για το διπλό στο «Αμμόχωστος»

Το πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, καλείται να δώσει η ομάδα της Αμμοχώστου.

Η «Κυρία» ταξιδεύει στο γειτονικό «Αμμόχωστος» με μοναδικό στόχο την πρόκριση, ωστόσο για να καταφέρει να πάρει το ζητούμενο θα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με την τελευταία της εμφάνιση.

Το αυριανό παιχνίδι για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι πάρα πολύ σημαντικό και κομβικό, διότι τυχόν αποκλεισμός από τον θεσμό του κυπέλλου θα είναι μεγάλη αποτυχία για την Κυριά, καθώς το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που η ομάδα επιδιώκει την διάκριση.

Είναι δεδομένο ότι ο Γεωργιανός τεχνικός θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη και να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στα θετικά για τον Τιμούρ είναι η επιστροφή του Γκαλίτσιου, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε ξανά την τετράδα στην άμυνα την οποία συνηθίσαμε. Η επιστροφή του Ελλαδίτη αμυντικού φέρνει αλλαγές και στον χώρο του κέντρου, καθώς αναμένεται να επιστρέψει ο Κ. Αρτυματάς, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και τον Ρενάτο Μαρκάσα που είναι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα, να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας.

Μπορεί να επιστρέφει από την τιμωρία του o Γκαλίτσιος, ωστόσο η Ανόρθωση θα στερηθεί τον Νίκα Κατσιαράβα, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, με τον Ντούρις ή Χριστοφή να παίρνουν θέση στην κορυφή.

Στο πλευρό της ομάδα αναμένεται να βρεθούν περίπου 600 φίλοι της, που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο τους, με τον αριθμό αυτό πιθανόν να αυξηθεί μέχρι την ώρα του αγώνα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X