ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μοιάζει εύκολο;

Ο Κετσπάγια θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, ενόψει των νέων προκλήσεων

Χάρης Χαρίτωνος

Στην Ανόρθωση έχουν ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό, ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα βρει την ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκτός απροόπτου. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, μαζί με τη διοίκηση, αξιολογούν καθημερινά την κατάσταση, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή για τα περαιτέρω.

Το θετικό στην περίπτωση της ομάδας της Αμμοχώστου είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ διατηρούν συμβόλαιο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το έργο των αρμοδίων για τον σχεδιασμό φαντάζει εύκολο, σε θεωρητικό επίπεδο. Είναι όμως τόσο εύκολο;

Τα δύο συμβόλαια που λήγουν είναι αυτά των Ανανίτζε και Μανθάτη, με την παραμονή τους στο ρόστερ της νέας σεζόν να θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιη. Ο πρώτος δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα και το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο δεύτερος είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, παίρνοντας θέση στον κατάλογο Β'. Τη νέα σεζόν, παίρνει θέση στον κατάλογο Α'. Η αγορά του από την ομάδα του Πειραιά, μοιάζει ως ένα πολύ απομακρυσμένο σενάριο, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Υπάρχουν ήδη δύο κενές θέσεις, αφού η αποχώρηση του Σαντίκ και η αλλαγή στο στάτους των νατουραλιζέ Κυπρίων από την ΚΟΠ φέρνει τον Ρενάτο Μαργκάσα στον κατάλογο των Κυπρίων ποδοσφαιριστών.

Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 13 συμπληρωμένες θέσεις στο έμψυχο δυναμικό. Τις υπόλοιπες δύο θα τις καλύψουν οι Ελουντού και Κορέια, για τους οποίους μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση απόκτησής τους. Για επιπρόσθετες προσθήκες στο ρόστερ, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος.

Οι οριστικές αποφάσεις είναι αποκλειστική απόφαση του τεχνικού της ομάδας, ο οποίος είναι ο καθ’ύλην υπεύθυνος επί παντός επιστητού. Το έργο του στο κεφάλαιο των προσθαφαιρέσεων, δεν είναι τόσο εύκολο, όσο νομίζουν κάποιοι.

Προς το παρόν, προέχει η ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν για λίγο…

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X