ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μίχαλ, Νίκα και άλλος ένας...

Οι σκέψεις που γίνονται για την επίθεση

Χάρης Χαρίτωνος

Ο Ντούρις μένει εδώ, ο Νίκα Κατσιαράβα το ίδιο, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες τους από ομάδες του εξωτερικού. Και οι δύο τους χαίρουν της εμπιστοσύνης του Τιμούρ Κετσπάγια και είναι εξαιρετικά απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν αυτή την στιγμή.

Τρίτος «κλασικός» επιθετικός κορυφής στο ρόστερ της Ανόρθωσης δεν υπάρχει αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί κάποιος.

Εκεί μπορούν να αγωνιστούν οι Χριστοφή, Καλτσάς και Ελουντού, σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά θα έλεγε κάποιος πως χρειάζεται και μια τρίτη λύση για παν ενδεχόμενο. Αυτή μπορεί να προκύψει, είτε με απόκτηση Κύπριου ποδοσφαιριστή, είτε με λύση καταλόγου Β.

Αυτή την στιγμή, στην ομάδα της Αμμοχώστου γίνονται κάποιες πρόωρες σκέψεις για απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης, μάλλον για κάτω των 23 ετών. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στον Τιμούρ Κετσπάγια και τους στενούς του συνεργάτες μέχρι στιγμής, όμως κάτι χειροπιαστό δεν έχει προκύψει ακόμα. Η σεζόν σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, θα είναι μεγάλη και ο στόχος είναι να υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Επιπρόσθετα, το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Δημήτρη Θεοδώρου δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Παραλιμνίου είναι «αγκάθι» για περαιτέρω συζητήσεις, επί του παρόντος. Αν αλλάξει κάτι στην πορεία, τότε θα το δουν πιο «ζεστά» το όλο θέμα, καθώς ο Θεοδώρου είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό τον Τιμούρ Κετσπάγια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X