ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
24 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ανόρθωση: Μέχρι το δείγμα να γίνει... ουσία

Ο Αμρ Ουάρντα είναι ξεκάθαρο πως ακόμη χρειάζεται χρόνο

Χάρης Χαρίτωνος

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Τα δύο πρώτα παιχνίδια του (εορτάζοντα σήμερα) Αμρ Ουάρντα με την φανέλα της Ανόρθωσης κατέδειξαν περίτρανα πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός χρειάζεται αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του νέου του ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος, αν και το δείγμα είναι πολύ μικρό.

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί, μένει να περιμένουμε να το μάθουμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Ασφαλώς και δεν περιμέναμε να πιάσει από πολύ νωρίς υψηλά στάνταρ απόδοσης, αφού ήρθε από τον ΠΑΟΚ στα τέλη Αυγούστου με δανεισμό, χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς.

Αυτό που είδαμε πάντως με Δόξα και Παρτίζαν ήταν δύο εμφανίσεις που κινήθηκαν (επιεικώς) στην μετριότητα. Για την ιστορία, με την Δόξα αντικαταστάθηκε από τον Ρουσιά στο 67' και χθες κόντρα στους Σέρβους αντικαταστάθηκε στο 60' από τον Νίκα Κατσιαράβα.

Αγωνιζόμενος πότε στα αριστερά της επίθεσης και πότε στα δεξιά, δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά. Έδειξε δείγματα του σπουδαίου ταλέντου και της ατομικής ποιότητάς του και πάντοτε επιζητούσε το... εξεζητημένο στις ενέργειές του. Φάνηκε πως χρειάζεται να μάθει επακριβώς και τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του, για να γίνει καλύτερος σε διάρκεια.

Αμφιβολία για τις αγωνιστικές του δυνατότητες δεν υπάρχει από όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της ομάδας της Αμμοχώστου και επικρατεί η αισιοδοξία στα ενδότερά της, πως θα αρχίσει να μας αποδεικνύει πολύ σύντομα τους λόγους, για τους οποίους ο Τιμούρ Κετσπάγια τον επέλεξε για να τον φέρει στο νησί μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση